tim

VKPAK strojevi smješteni u Šangaju, glavnom gradu Kine, kineskom gospodarskom, financijskom, trgovačkom i brodskom centru. Nismo ponosni samo na visoku kvalitetu našeg stroja, već i na izvrsnu korisničku uslugu. Kako bi pružio uslugu učinkovite kupnje na jednom mjestu, VKPAK, počevši od proizvođača strojeva za etiketiranje, također je uložio i podijelio nekoliko tvornica od strojeva za punjenje, strojeva za zatvaranje i strojeva za pakiranje. Naši inženjeri za istraživanje i razvoj mogu stvoriti profesionalno rješenje za prilagođene strojeve prema raznim zahtjevima klijenta u svim vrstama industrije kao što su hrana i piće, kozmetika, kemikalije, pesticidi, informacije, komunikacija itd. Dajte odgovarajuće rješenje za pakiranje koje će zadovoljiti vaše potrebe naša je prednost i misija.

Usredotočeni smo na rješenja za samolijepljenje etiketa za sve vrste i oblike pakiranja. Ako strojevi za etiketiranje prema vašem zahtjevu, možemo pružiti jednostavno ili pravilno rješenje koje odgovara vašim specifičnim primjenama.

Tvornička emisija

Stalo nam je do visokokvalitetnih visokih performansi i visokog krajnjeg korisnika koji koristi naknade. I sretni što ćemo podijeliti našu tehnološku prednost s našim cijenjenim klijentima. U dugogodišnjoj suradnji s dobro poznavanim poduzećima, naučili smo njihovo napredno upravljanje i iskustvo te stekli puno poboljšanja i inovacija.

VKPAK zasnovan na trendovima i razumijevanju automatizacijske opreme, bio je vjera u tehnološke inovacije, pristup samorazvoju samorazvoju vođen tržišnom potražnjom, tržišna potražnja dovela je do dugoročnog razvoja poduzeća, tvrtka je bila vodeća tehnologija , vrhunske kvalitete, dobre tehničke usluge , koje imaju dobru reputaciju i dobivaju veliku podršku domaćih i stranih poduzeća. 80% narudžbi dolazi redovnim kupcima i preporukama kupaca.

Vaša podrška i zadovoljstvo smjernica je i poticaj našeg napora. Pokazat ćemo vam svu svoju prednost, odrastimo zajedno. Sigurni smo da možemo dugoročno i prijateljski surađivati ​​s vama. Zbog vašeg povjerenja i naše usluge i stroja.

Naš tim