Stroj za etiketiranje ovalnih boca

VKPAK ovalni naljepnici naljepnica su najsvestraniji udovoljavajući zahtjevima moderne ambalaže koja zahtijeva visoku učinkovitost, točnost i pouzdanost, a istovremeno održava niske troškove. Naši aplikatori ovalnog etiketiranja samoljepljivih naljepnica mogu nanijeti pojedinačne, prednje i stražnje strane ili omotati naljepnice na ravne, ovalne, kvadratne, boce ili posude okruglog oblika. Naš modul osigurava maksimalnu stabilnost i ravni položaj boca ovalnog oblika. Ovaj modul osigurava savršeno poravnavanje boca na transporteru za precizno nanošenje oznaka pogodno za gotovo sve vrste boca.

Označavanje strojeva visokih performansi posebno je dizajnirano za ovalne meke plastične boce kako bi se izbjegle nedovoljne naljepnice na rubu ili manja preciznost označavanja nepravilnih boca.

Ovalne boce idealne su za široku upotrebu i industriju, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

  • Biotehnologija
  • Ugovorna punila
  • Zaštita okoliša
  • Hrana i arome
  • Zdravstvo
  • Dom i vrt
  • Kemikalije za kućanstvo
  • Janitorial / Sanitarije
  • Osobna higijena
  • Farmaceutski

VKPAK konfiguriran za ravne i ovalne bočne proizvode ima izvrsnu točnost i jednostavnost postavljanja. Ako imate ravne ili ovalne jednostrane proizvode kojima je potrebna jedna, dvije ili čak tri naljepnice, VKPAK ima predosmišljen dizajn kako bi posao iznova bio jednostavan za postavljanje. Slika dolje nagovještava naše razmišljanje - a to je dizajniranje za stvarni svijet nerealnih nada da će čekinje fiksne četke za brisanje primijeniti ravnomjeran pritisak na zakrivljenu površinu (u ovom slučaju krivulju površine proizvoda može se pratiti s naš nosač četke s oprugom). Budući da je VKPAK stroj, mogućnost dodavanja modula u vrijeme narudžbe ili nakon stavljanja na tržište omogućuje ovalni i okrugli proizvod s vrlo brzom zamjenom proizvoda.

Ne bojte se naših konkurentskih ponuda za opremu koja izgleda poput naše - što vjerojatno neće odgovarati našoj izvedbi - svi su naši klijenti oduševljeni vrijednošću koju naša oprema predstavlja.

Značajke

Brze promjene - Nisu potrebni alati za promjenu proizvoda. Veliki ručni kotači omogućuju prilagodbe gotovo bez napora bez potrebe za motornom asistencijom (motorne asistencije dodaju trošak / složenost i nešto drugo za servisiranje). Odlučili smo biti jednostavni s postavkama položaja odabirom malo skupljih urezanih ravnala i vaga nad "digitalnim pokazateljima" koji s vremenom mogu propasti (opet druga stvar za uslugu). Vrijeme postavljanja između poslova jednostavno je i brzo.

Ponovljivost - Sve elektroničke postavke / parametri vašeg proizvodnog posla mogu se spremiti na zaslon osjetljiv na dodir omogućavajući točnu ponovljivost između serija.

Fleksibilnost - VKPAK je dizajniran u modularnom formatu omogućavajući višestruke konfiguracije koje odgovaraju vašem rasponu poslova. I mehanika i elektronika su modularni što omogućava brzo dodavanje i uklanjanje mehanike i elektronike.

Zaslon osjetljiv na dodir u boji - jednostavan je za upotrebu i jednostavan za razumijevanje. Tu su i informacije o statusu stroja i izbornici za rješavanje problema.

Kada vam je potrebna ovalna otopina za označavanje boca, VKPAK nudi sljedeće proizvode koji udovoljavaju vašim zahtjevima