Stroj za etiketiranje kartona

Valovita kutija, stroj za tisak na kartonskim kutijama i stroj za etiketiranje

Valoviti kontejneri pružaju svestranost kao rješenje za pakiranje za upotrebu na tržištima otpreme, skladišta, distribucije i logistike. Odnos velike čvrstoće i težine čini ga idealnom opcijom za ove primjene.

VKPAK nudi rješenja za označavanje i ispis na valovitoj kutiji koja pružaju mogućnosti u visini znakova, razlučivosti ispisa i kvaliteti bar koda, uključujući ispis na stroju za označavanje kutija i primjenjuju se na visoke stope čitanja crtičnog koda.

Značajke

  • Uglavnom se koristi za označavanje kartona ili kartona u farmaciji, dnevnim kemikalijama, kartonima i drugim industrijama.
  • Izrazito user-friendly i interaktivna kontrola na dodirnom zaslonu čini rad praktičnim i neposrednim. Kapacitet proizvodnje i broj preostalih etiketa mogu se prikazati u stvarnom vremenu. Također nudi bogate funkcije pomoći na ekranu i alarme za pogreške. Algoritam umjetne inteligencije koristi se u upravljačkom programu, prilagođavanje parametara minimizirano je prilikom promjene proizvoda.
  • Zapis parametara može se trajno spremiti. Nije potrebno resetiranje i samo pozivanje odgovarajućih grupa parametara pri promjeni proizvoda.
  • Opcijski koder za vruće utiskivanje ili inkjet koder za kodiranje datuma na naljepnicama, internetski čitač crtičnih kodova za skeniranje crtičnih kodova na naljepnicama i odbacivanje nečitljivih proizvoda.

Označavanje kartona jedna je od najosnovnijih automatiziranih aplikacija za označavanje. Većina aplikacija za označavanje kartona izravno je naprijed. Jedinica za označavanje s aplikatorom za nabijanje nalijepi tiskanu ili unaprijed ispisanu naljepnicu na bočnu stranu kutije. Sve jedinice za označavanje VKPAK-a mogu ispisati i primijeniti ili primijeniti unaprijed tiskane naljepnice na kartone. Pitanje je, KAKO želite označiti karton? Trebate li određeni mehanizam za ispis ili protok podataka? Na koju stranu kartona želite da se odnosi naljepnica? Trebate li susjedno označavanje kartona ili zamotavanje ugla? Koja je veličina naljepnice? Koliki je vaš protok? Sva ova pitanja treba uzeti u obzir prilikom odabira najboljeg natpisa za vašu prijavu.

VKPAK vam može pomoći u odabiru opreme za označavanje kartona, kao i integraciji i ugradnji u vašu proizvodnu liniju. Budući da VKPAK ima najširi raspon jedinica za ispis i primjenu, u mogućnosti smo ponuditi aplikatore za pisače s bilo kojim od glavnih motora za tiskanje naljepnica. VKPAK aplikatori i aplikatori za pisač mogu se nositi s većinom veličina naljepnica. Čak imamo jedinice koje mogu primijeniti VELIKU naljepnicu od 8,5 x 17 ″! Ovisno o vašoj propusnosti, VKPAK nudi različite jedinice veličine tijela. Naši kompaktni mini-aplikatori za pisače koriste kolut s naljepnicama od 8 ″ OD i idealni su za aplikacije male količine ili aplikacije s ograničenim prostorom. Standardna veličina tijela može nositi do 16 ″ OD naljepnice i savršena je za naljepnice s velikim volumenom i dugim kartonima.

Prednosti:

1) Sustav upravljanja: Koristite PLC sustav upravljanja PLC marke SIEMENS, s visokim stabilnim radom i izuzetno niskom stopom kvara.

2) Operativni sustav: SIEMENS 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, izravno vizualno sučelje, jednostavan rad, također bogat funkcijom pomoći i funkcijom prikaza pogrešaka.

3) Sustav provjere: Koristite njemački LEUZE senzor za provjeru naljepnica, automatska stanica za provjeru naljepnica, stabilna i praktična nemaju puno veće zahtjeve za radnikom

4) Pošaljite sustav etiketa: njemački Avery sustav za označavanje motora s oznakama, stabilan s velikom brzinom.

5) Funkcija alarma: Kao što je izlijevanje naljepnice, slomljena naljepnica ili drugi kvar tijekom rada stroja, svi će se alarmirati i prestati raditi.

6) Materijal stroja: Svi strojevi i rezervni dijelovi koriste materijal od nehrđajućeg čelika S304 i anodiziranu stariju aluminijsku leguru, s velikom otpornošću na koroziju i nikad ne hrđaju.

7) Niskonaponski krug koristi njemačku marku Schneider.

Kada trebate rješenje za označavanje kartona, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima