Stroj za automatsko etiketiranje papira za ogrebotine

Uvod:

1. Ova serija proizvoda nije prikladna samo za papirnate vrećice u farmaceutskoj, pesticidnoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji.

2. Može automatski završiti grupiranje boca, slanje traka s markama, sinkrono odvajanje naljepnica, označavanje i automatski ispis broja serije itd.

3. Uz mehaničku tehnologiju, za pogon koristi motor s velikim obrtnim momentom i uvezeni fotoelektrični sustav upravljanja i PLC sustav upravljanja, čime jamči točno označavanje, stabilnost, pouzdanost i visoku učinkovitost.

Značajke:

S mikroračunalnim sustavom za označavanje, brzim i stabilnim, pogodnim za dugotrajni rad s funkcijom provjere sustava: naljepnice nedostaju ili su slomljene, izostavljene, e-stop, abnormalna pretvorba frekvencije, nedostaje vrpca za pisaće strojeve, može automatski prepoznati i zaustaviti se.

I / O funkcija samokontrole može prikazati sve fotoelektrične signale i motor sustava, skratiti vrijeme popravka i smanjiti troškove održavanja.

Uz kontrolu brzine manje od koraka, brzina označavanja automatski se mijenja prema brzini transportiranja, nema potrebe za pomicanjem senzora za označavanje.

Izrađen od SUS304 i legure alumni, u potpunosti zadovoljavajući GMP zahtjeve.

ImeStroj za automatsko etiketiranje papira za ogrebotine
Kontrolni sustavPLC + dodirni zaslon
Visina naljepniceMaksimalno 130 mm
Veličina role naljepniceUnutarnji promjerφ76 mm, Vanjski promjer Max φ350mm
Preciznost± 1 mm
Kapacitet30-120kom / min
naponAC 220V, 50 / 60Hz.
Vlast1,5 kW
GW80Kg.
DimenzijaD1450 mm × Š850 mm × V1650 mm
PredmetiPredmeti ravne ili blago zaobljene površine
FunkcijaStroj za etiketiranje izrađen je od SS 304 i legure visoke klase, usvaja mikroračunalo s dodirnim zaslonom. Ovaj stroj za označavanje može se instalirati na bilo koju liniju proizvoda ili se može koristiti pojedinačno, a može mijenjati metode označavanja prema stvarnim potrebama.
Ovaj stroj može lijepiti naljepnice na bilo koje predmete s ravnom površinom. Npr. Vrećice, kutije, kartice, boce, tvrda roba itd.

1. Kakvu mašinu za etiketiranje imate?

Poštovani kupče, imamo automatski i poluautomatski stroj za etiketiranje okruglih spremnika i ravne površine. Neki modeli za jednu etiketu, a drugi za dvije etikete ili čak više. A stroj možemo dizajnirati prema vašoj specifičnoj situaciji označavanja.
Stoga, slobodno nam pošaljite svoje zahtjeve za označavanje, pružit ćemo vam zadovoljavajuće rješenje za označavanje.

2. Možemo li dodati stroj za kodiranje na datum ispisa i br. Serije?

Da, možete odabrati dodavanje stroja za kodiranje za ispis slova i broja koji želite.
To je vruća marka i može ispisati najviše tri retka.

3. Koje podatke treba dostaviti za provjeru prikladnog modela?

Pošaljite nam sliku vašeg spremnika i naljepnice, kao i veličinu spremnika i naljepnice.
Također nam recite kakvu naljepnicu koristite ako je moguće. (Na primjer, samoljepljivi, ljepilo, vruće ljepilo itd. Bez obzira je li naljepnica u roli ili u komadima.)
Zatim ćemo vam dopustiti da provjerite odgovarajući model.