Stroj za etiketiranje limenki

VKPAK Strojevi za označavanje limenki

Ručno nanošenje naljepnica pristupačna je i jednostavna metoda, ali to nije praktičan način nanošenja naljepnica u velikim količinama. Automatizirani strojevi za označavanje u vašem sustavu pakiranja omogućuju učinkovitiju proizvodnju i štede vam više vremena, istovremeno smanjujući troškove proizvodnje.

VKPAK proizvodi razne strojeve za etiketiranje i tiskanje kako bi automatski ispisao i osigurao naljepnice za širok raspon vrsta spremnika poput staklenki, boca ili limenki. Naši proizvodi koriste trajne komponente i najnovije tehnologije popularnih marki kako biste osigurali točne otiske na svojim paketima.

VKPAK-ovi strojevi za etiketiranje za prodaju pomažu u izgradnji fleksibilnijeg sustava pakiranja i dugotrajnim otiscima kako bi se vaša marka istaknula među ostalim proizvodima na policama. Dopustite da vaše pakiranje proizvoda govori umjesto vas, privucite više kupaca i gledajte kako vaša prodaja eskalira odabirom VKPAK-ovih rješenja za pakiranje.

Naš stroj za označavanje limenki može se koristiti u tipovima limenki

Aluminijska limenka, ponekad pogrešno nazvan "limenka", spremnik je za jednokratnu upotrebu za pakiranje izrađen prvenstveno od aluminija. Obično se koristi za hranu i piće poput piva, graha i juhe, ali i za proizvode poput ulja, kemikalija i drugih tekućina.

Limenka za piće (ili limenka za piće) je metalna posuda dizajnirana da drži fiksni dio tekućine kao što su gazirana bezalkoholna pića, alkoholna pića, voćni sokovi, čajevi, biljni čajevi, energetska pića itd.

Limenka za ulje (ulje za ulje ili ulje) je limenka u kojoj se nalazi ulje (obično motorno ulje) za strojeve za podmazivanje. Limenka za ulje također se može koristiti za punjenje lampiona na bazi ulja. Zanimanje, koje se naziva nauljivačem, može koristiti ulje (među ostalim alatima) za podmazivanje strojeva.

Čelična limenka, limenka, limena, čelična ambalaža ili limenka je spremnik za distribuciju ili skladištenje robe, izrađen od tankog metala. Mnoge limenke zahtijevaju otvaranje rezanjem "kraja"; drugi imaju uklonjive navlake. Mogu pohraniti širok izbor sadržaja: hranu, piće, ulje, kemikalije itd.

Automatski stroj za etiketiranje koji naša tvrtka proizvodi namijenjen je tijelu limenki. Imaju funkcije automatskog zaustavljanja, brojanja, uštede energije. Pogodno za boce, limenke piva i druge cilindrične posude.

Dobili smo novi stroj za označavanje limenki! To će nam pružiti veću fleksibilnost u pakiranju specijalnih piva. S našim tiskanim limenkama odjednom smo morali naručiti određeni broj limenki, što je ograničavalo količinu različitih piva koja smo mogli pakirati (jer ne možemo spremiti beskonačno limenki!). Ali ovaj novi stroj omogućuje nam da zasebno naručimo prazne crne limenke i naljepnice! Tako da sada možemo eksperimentirati s pakiranjem različitih omiljenih pubova za širu javnost! Limenke nam dolaze crne, napunimo ih pivom dana, zatvorimo ih i zašijemo, a zatim ošamarimo etiketu.

Što je stroj za etiketiranje limenki?

Stroj za etiketiranje ili tiskanje limenki također se može nazvati sljedećim, ovisno o vrsti posla koji obavlja i spremniku s kojim stroj može rukovati:

  • Stroj za etiketiranje / tiskanje limenki ili stroj za etiketiranje / tiskanje limenih limenki
  • Stroj za etiketiranje / tiskanje staklenki
  • Stroj za označavanje boca

Oni su strojevi dizajnirani za ispis i nanošenje naljepnica na razne proizvode, pakiranja ili spremnike. Mogu se pridržavati mnogih vrsta površina kao što su aluminij, bubnjevi od vlakana, plastika, čelik i staklo.

Budući da su etikete u mnogim situacijama vrlo tražene, strojevi za etiketiranje i tiskanje ugrađeni su u rad mnogih tvrtki s velikim količinama pakiranja proizvoda. Tvrtke koje imaju sustave upravljanja skladištem zaliha također zahtijevaju posebnu opremu za označavanje. Druga je svrha ovih strojeva označavanje usklađenosti jer su također integrirani u biljne procese proizvođača opreme.

Strojevi za etiketiranje i tiskanje kreću se od ručnih uređaja za jednostavno izdavanje naljepnica do visokoproizvodnih strojeva koji omogućuju potpuno automatizirane postupke ispisa i nanošenja. U stvari, automatski strojevi za označavanje među najčešćim su vrstama etiketa za prodaju na tržištu jer im za rad nije potreban operator. Što se tiče VKPAK-ovih strojeva za etiketiranje i tiskanje, svi oni rade automatski.

Glavne komponente stroja za etiketiranje limenki

# 1 Lijevak za hranjenje
Rezervoar za hranjenje igra važnu ulogu u cijelom postupku označavanja jer osigurava preciznu raspodjelu naljepnice u spremnicima. Spremnike dovodi do stanice za etiketiranje radi označavanja, što se događa kontinuirano i sustavno. Štoviše, sprječava lomljenje spremnika i eliminira potrebu za ručnim punjenjem predmeta koji će biti označeni.

# 2 Stanica za označavanje
Ova se stanica sastoji od pločice za označavanje i glave za označavanje kojima možete kontrolirati pravilno postavljanje kako bi se prilagodilo veličini boce koja se označava.

# 3 Upravljačka ploča dodirnog zaslona
Upravljačka ploča omogućuje sustavno upravljanje postupkom označavanja. Pomoću toga možete prilagoditi ili izmijeniti postavke za proizvodni proces. Štoviše, upravljačka ploča također upozorava operatera o svim hitnim slučajevima koji zahtijevaju hitnu pozornost.

# 4 Pogonski mehanizam
Ovaj mehanizam ima motor, valjkasti sustav i transporter za pogon cijelog stroja za označavanje i pomaže mu u pomicanju komponenata u skladu s tim.

Kako mogu raditi strojevi za etiketiranje

Svi strojevi za etiketiranje i tiskanje limenki u osnovi rade na isti način. Početna faza postupka označavanja započinje proizvodima koji se dovode do stanice za označavanje putem spremnika za doziranje. Na stanici za etiketiranje poklopac ili tijelo spremnika označeno je neprekidnim pomicanjem transportera.

Za etikete osjetljive na pritisak, prethodno izrađena naljepnica stavlja se na poklopac ili cilindrično tijelo spremnika dok se okreće. S druge strane, optički stroj za laserski tisak i stroj za brizganje tiska tiskaju se na spremnike laserom ili tintom dok prolaze kroz stanicu za etiketiranje.

Označeni / tiskani spremnici nastavit će se kretati kroz transporter dok ne dođu do kraja linije. Stroj će izvršiti postupak označavanja za ostatak spremnika, osim ako ga ne zaustavite.

Kada trebate rješenje za označavanje limenki, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima