Automatizirani konusni kontejneri s konusnim bocama, rotacijski stroj za etiketiranje

Rotacijski stroj za etiketiranje naljepnica služi za označavanje napunjenih i zatvorenih konusnih boca. Ovaj rotacijski stroj za označavanje kompaktnog modela koristi vrlo malo prostora zbog svoje rotacijske strukture. Automatske nepravilne boce Stroj za etiketiranje označava boce različitih oblika maksimalnom brzinom od 120 ampula u minuti. Stroj udovoljava trenutnim dobrim proizvodnim standardima.

Postupak postupka na prilagođenim rotacijskim strojevima za etiketiranje za etiketiranje konusnih šiljastih bočica

Pojedinosti automatiziranih konusnih boca usmjerenih kontejnera s rotacijskim strojevima za etiketiranje

Spremnici primljeni od dovodnog crva do zvjezdastog kotača točno su razmaknuti i dosežu u omotu naljepnice oko točke na sličnoj udaljenosti. Tijekom ulaska na točku označavanja, senzor spremnika započinje servo motorom i pritiskajući remen glatko pritiskaju naljepnicu između jastučića i remena. Fotoćelija senzora naljepnica otkriva razmak između dvije naljepnice i drži ih dok ne dođe sljedeći spremnik. Za to vrijeme otiskuje se pneumatski dodatak za tisak.

Osnovni parametar prilagođenog stroja za etiketiranje s kalupom za držanje šiljastih spremnika:

Pojedinosti automatiziranih konusnih boca usmjerenih kontejnera s rotacijskim strojevima za etiketiranje

automatski rotacijski stroj za etiketiranje konusnih boca
Kapacitet označavanja (kom / min): 40-150 kom / min
Točnost označavanja (mm): ± 1,0 mm
Veličina naljepnice: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Veličina materijala: Φ40-Φ100mm (V) 40-300mm
Rola unutar (mm): ~ 76 mm
Vanjski promjer valjaka (mm): ~ 350 mm
Veličina stroja (mm): (D) 2000 * (Š) 850 * (V) 1450 (mm)
Napajanje: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Uzorci za prilagođeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupima za držanje spremnika

Uzorci za prilagođeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupima za držanje spremnikaUzorci za prilagođeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupima za držanje spremnika

Postrojenje za proizvodnju strojeva za označavanje

Postrojenje za proizvodnju strojeva za označavanje

Jamčiti: za sve strojeve traži godinu dana jamstva. (Iz jamstva su isključeni problemi zbog nezgoda, zlouporabe, pogrešne primjene, oštećenja skladišta, nemara ili preinake opreme ili njezinih komponenata.

Montaža: nakon što stroj stigne u vašu tvornicu, ako trebate, naš će tehničar otići kod vas kako bi instalirao i testirao stroj, a također će osposobiti vašeg radnika za upravljanje strojem (vrijeme vlaka ovisi o vama radniku). Troškovi (zrakoplovna karta, hrana, hotel, putna naknada u vašoj zemlji) trebaju biti na vašem računu, a tehničaru trebate platiti 100 USD dnevno. također možete otići u našu tvornicu na trening.

Nakon servisa: Ako dobijete problem na stroju, naš će tehničar što prije otići kod vas kako bi popravio stroj. Trošak bi trebao biti na vašem računu.