Stroj za označavanje proizvoda

Označavanje izravno na proizvodu

Bilo da etiketirate izravno na knjige, otvore za grijanje, čelične zavojnice ili blokove sira, postoji rješenje VKPAK za označavanje vašeg proizvoda.

VKPAK je dizajnirao mnoge sustave izravnog označavanja proizvoda. Ovi sustavi uključuju ili VKPAK otisak i nanošenje naljepnica ili aplikatora naljepnica, ovisno o primjeni. Oni također mogu uključivati periferne uređaje kao što su vage, prilagođena montaža, rukovanje materijalom, skeneri, verifikatori, kućišta ili integrirana računala osjetljiva na dodir. Načini primjene naljepnica za izravno označavanje proizvoda uključuju nabijanje, puhanje, puhanje ili brisanje.

Reputacija VKPAK-a za integraciju sustava prednost je u aplikacijama za označavanje proizvoda. Mnoge aplikacije zahtijevaju neki oblik integracije, bilo da je to integracija softvera, integracija rukovanja materijalima ili oboje. VKPAK su stručnjaci u dizajniranju sustava označavanja proizvoda koji udovoljavaju određenim zahtjevima svakog kupca.

Kao dio cjelovitih VKPAK-ovih rješenja za pakiranje, strojevi za automatsko označavanje mogu se koristiti s raznim strojevima za pakiranje ili kao samostalna jedinica. Norland International nudi široku paletu etiketa pogodnih za ugradnju ili upotrebu na ploči, kao i rješenja za etiketiranje osjetljivih na pritisak, steznih rukavca ili valjanih dodataka. Ova rješenja za označavanje su svestrana i zadovoljavaju zahtjeve u gotovo svakoj industriji, uključujući vodu i piće, kozmetiku, hranu, kućanske predmete i još mnogo toga. Obratite se svom timu u VKPAK-u kako biste utvrdili stroj za etiketiranje koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Rješenja za označavanje koja se nude u VKPAK uključuju brzi aplikator pisača za naljepnice. Ova široka paleta rješenja za označavanje nudi se da zadovolji razne potrebe za identifikacijom proizvoda. Rješenja za označavanje uključuju aplikatore za tisak naljepnica, aplikatore za naljepnice i pisače za naljepnice. Za bilo kakva pitanja ili pitanja obratite se predstavniku rješenja za označavanje.

Kada trebate rješenje za označavanje proizvoda, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima