Stroj za označavanje kutija

Automatizirani sustav označavanja valovitih kutija, kartona i kartonske ambalaže

Najbolje se preporučuje uz stroj za etiketiranje VKPAK.

Bilo da označavate kutije za široku potrošnju, kartone za hranu ili pakirate bilo koju drugu vrstu proizvoda, vaš sustav označavanja je važan. Kada proizvodite ili distribuirate proizvode, učinkovitost i preciznost presudni su za vaš uspjeh. Neuredni ili spori sustavi mogli bi vam potpuno izbaciti proizvodnju i dobit. Zbog toga je toliko važno odabrati pouzdan aplikator etiketa za kutije za svoje poslovanje.

Označavanje komercijalnih kutija

Postoji neograničen izbor komercijalne otpreme i pakiranja, a svi oni zahtijevaju precizno označavanje kutija. Možete koristiti preklopne kartone za pakiranje hrane poput kutija sa žitaricama ili pladnjeva za pizzu. Ove vrste kutija najbolje izgledaju sa svijetlim, jasnim naljepnicama, precizno nanesenim na svaku kutiju. Naši automatizirani strojevi za označavanje kutija osiguravaju da je svaki paket identičan i spreman za potrošača.

Još jedan popularan izbor su valovite kutije, koje se nazivaju i valovita ploča, vlaknasta ploča ili kombinirana ploča. Ove su kutije savršene za otpremu. Distributeri ih često koriste za veću potrošnu robu poput elektronike. U tim je slučajevima prilagodljiv i snažan etiketa za kutije apsolutno neophodan.

Vrste stroja za označavanje kutija

Oznaka kutnog omota
Oznaka Corner wrap primjenjuje jednu naljepnicu na dvije susjedne ploče kutije. Ova je naljepnica općenito crtični kôd s podacima o proizvodu.
Oznaka s 1 ploče
Oznaka s jedne strane postupak je nanošenja jedne naljepnice na vrh, bočnu ili dnu kutije. Ova je naljepnica općenito crtični kôd s podacima o proizvodu.
Oznaka s 2 ploče
Dvostrana naljepnica postupak je nanošenja dviju zasebnih naljepnica na 2 strane kutije. Ova je naljepnica općenito crtični kôd s podacima o proizvodu.

Imajući na umu trag naprednog razvoja tržišta, angažirani smo u ponudi ekskluzivne palete strojeva za etiketiranje kutija. Ponuđeni stroj za etiketiranje izrađen je pomoću komponenata vrhunske kvalitete i vrhunske tehnologije pod vodstvom naših kvalificiranih stručnjaka. Naš osigurani stroj za označavanje provjerava se na temelju različitih mjera kvalitete kako bi se osigurala njegova kvaliteta. Osim toga, naši kupci mogu nam koristiti ovaj stroj za etiketiranje po povoljnim cijenama.

Prijave

Primjene korištene u:

Hrane i pića
Farmaceutski proizvodi
Kozmetika
Proizvodi za osobnu njegu
Poljoprivreda
Pesticidi
FMCG
Zdravstvena zaštita itd.

Primjene koje se koriste za:

Naljepnice s naljepnicama
Oznake holograma
Oznake cijena
Samoljepljive naljepnice
Oznake s podacima o proizvodu

Dodatne aplikacije dostupne kao ispod:

Nema zaustavljanja stroja za boce.
Nema zaustavljanja stroja s naljepnicama.
Stroj s kućištem.
Prijava za provjeru naljepnice.
Sustavi kamera.
Primjena skenera crtičnog koda.
Prilagođena aplikacija.
Aplikacija za spremanje crtičnog koda / podataka.

Kada trebate rješenje za označavanje kutija, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima