Stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje PVC-čaura velike brzine u potpunosti

Automatski stroj za etiketiranje rukavca usvaja namjernu naprednu tehnologiju --- prekriva naljepnicu kruga na boci. Vruće skupljanje radi fiksiranja položaja tijela tijela boce. Struktura ovog stroja je kompaktna i prikladna za proizvodnu liniju različitih smjerova i različitih visina.

Strojni dio usvaja kombinirano dizajniranje modularizacije i čini stroj pouzdanim. Podešavanje visine prihvaća kolebanje motora. Prikladno je zamijeniti materijal. Poseban dizajn glave rezača čini rezanje naljepnica preciznijim i pouzdanijim.

Široko se koristi u bocama s mineralnom vodom, bočicama s čistom vodom, bocama bezalkoholnih pića, bočicama za lijekove, bocama za hranu i drugim spremnicima. Raspon proizvodnih kapaciteta je 2000-40000BPH.

Stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje PVC-čaura velike brzine u potpunosti

Uvod

Od uspostave, prema iskustvu dugotrajne akumulacije u mehaničkom dizajnu i proizvodnji, prema različitim potrebama kupaca razvili su VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (pojedinačni Head label sleeve Machine), brzina mu je 150 do 200 boca u minuti, 250 do 300 boca, 350 do 400 boca, 450 do 500 boca, 600 do 700 boca. Strojevi s dvostrukom glavom za naljepnice proizvedeni su na temelju nadogradnje tehnologije koja omogućuje da brzina proizvodnje dosegne 40000 boca / sat. Prema potrebama kupaca, apsorbiramo inozemnu naprednu tehnologiju za razvoj strojeva za označavanje vrućim topljenjem, automatskih strojeva za pakiranje PE folija i strojeva za pakiranje kartona. Za potrebe strojeva za pakiranje, iz smjera mehaničke strukture, dizajna sklopa, inteligentne kontrole, povećanja produktivnosti za njihovo poboljšanje, lansirajte nove automatske strojeve za pakiranje, za promociju vašeg proizvoda na idealniju rutu, kao napredni proizvođač strojevi za pakiranje.

Ovaj stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje pvc rukava zajedno će nositi bocu, odvojenu bocu, naljepnicu navlake i naljepnicu koja se sastoji od velike brzine, preciznog položaja, manje radnika i savršenog pakiranja. Naš se stroj može primijeniti na pakiranje pića, začina, kozmetike itd.

Stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje PVC-čaura velike brzine u potpunosti

Tehnički parametar:

Kapacitet proizvodnje≥250 boca / minutu (duljina naljepnice≤100 mm)
Postotak prolaska≥99,9%
Cjelokupna proizvodna učinkovitost≥95% (prema 24 sata)
Primjenjivi promjer boceMogu se dizajnirati Æ28mm ~ Æ 125mm ,
Duljina boce koja se primjenjujeMogu se dizajnirati posebne dužine od 30 mm do 280 mm
Primjenjivi materijal naljepnicePVC 、 PET 、 OPS
Primjenjiva duljina naljepnice30 mm ~ 250 mm
Primjenjiva debljina naljepnice0,027 mm ~ 0,13 mm
Primjenjivi materijal naljepnicePVC 、 PET 、 OPS
Prozirna duljina naljepnice≥5 mm
Unutarnji promjer papirnate cijevi≥4 "(101,6 mm)
Vanjski promjer papirnate cijevi≤500 mm
naponAC380V , 50 / 60HZ , 3 faze
Ulazna snaga stroja s naljepnicama3KW
Vanjska dimenzijaStroj za naljepnice naljepnica: L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Totalna tezina700kg

Stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje PVC-čaura velike brzine u potpunosti

Tehničke značajke i primjena:

1. Pogonska jedinica:

Sinkronizirani prijenos i pogon po zupčanik s jednim remenom. Promjena prijenosnog remena brzo će biti gotova. U usporedbi s tipom tradicionalnog višeslojnog sloja za čiju promjenu i održavanje treba više od šest sati, njegovo održavanje je jednostavno, a održavanje jednostavno, tako da ne utječe na proizvodnju.

2. Glava rezača:

Novi dizajn rezača usvaja korak motor s velikom brzinom, stabilnim i točnim kretanjem, uređenim mjestom rezanja i savršenim skupljanjem. Kompatibilno sa strukturom sinkronog položaja naljepnice, pogreška mjesta rezanja je unutar 1 mm.

Stroj za etiketiranje aplikatora za skupljanje PVC-čaura velike brzine u potpunosti

3. Jedinica za ulaganje naljepnica:

Polica od jednog materijala s razumnom visinom kako bi se olakšalo postavljanje etiketa. Usvaja rotacijski potenciometar koji omogućuje naljepnicu naljepnicama stabilno i tečno te izbjegava duljinu naljepnice s pogreškom, blok naljepnice i druge probleme kada servo za naljepnicu prenosi naljepnicu. Automatski će se zaustaviti i upaliti alarm, a također će se prikazati na dodirnom zaslonu.

4. Očistite jedinicu:

Usvajanje s koordinacijom motora s dvostrukim kružnim lukom sinkroni remen čini sinhrono čišćenje plastičnih jezgri-gumenih guma i osigurava stabilno lijevanje naljepnica.

5. Sustav nošenja boca:

Prihvaćen s mehaničkim prijenosnikom za pogon pozicionog remena s obje strane. Tijekom promjene cijele jedinice za nošenje boca, dolje i gore, širina se kontrolira jednim ručnim kotačićem s ciljem sinhronog i brzog podešavanja.

6. Glava stroja gore-dolje:

Usvaja motor prema gore i dolje što omogućuje jednostavniji rad.

7. Novi tunel za skupljanje pare:

Novi stilski tunel za stezanje na paru vrlo poboljšava učinkovitost. Prilagođavanje i održavanje je prikladno, skupljanje je u redu. Izliv pare koristi stil odvajanja koji tunel čini glatkim. Otvor za izljev podijeljen je u četiri dijela, a visina, mjesto i količina pare svakog dijela mogu se prilagoditi kako bi efekt skupljanja bio savršen. Niskotlačna vrećica za paru koristi bešavne čelične cijevi, a svaka spojna cijev od nehrđajućeg čelika mekane cijevi, tako da je rastavljanje i učvršćivanje vrlo povoljno. Cijeli je stroj izrađen od nehrđajućeg čelika, tako da čuva toplinu i štedi izvore energije. Osim toga, u skladu je s međunarodnim sigurnosnim standardima. Ravnina od nehrđajućeg čelika na dnu može kondenzirati vodu i odvoditi ih, a na radno okruženje se ne može utjecati. Na prednjoj i stražnjoj strani kućišta kutije nalaze se dva očna prozora. Vodootporni dizajn cijelog stroja izrađen je od nehrđajućeg čelika što olakšava rad i održavanje.

8. Novi tunel za skupljanje vrućeg zraka:

Usvaja visokotlačni puhački stroj. Posebno dizajnirani kružni tunel s vrućim zrakom štedi više energije i uljepšava bocu koja se smanjuje. U usporedbi s tradicionalnim skupljajućim tunelom, ovakav tunel može biti bolji za zakrivljenu bocu.