Potpuno automatski stroj za etiketiranje naljepnica za samoljepljivu staklenu bocu

Ovaj stroj za označavanje okruglih boca obično se koristi za označavanje cilindričnih boca koje se uglavnom koriste za nekoliko vrsta pića, kemikalija, farmaceutskih proizvoda itd. Ima robusnu i kompaktnu strukturu kojom je lako rukovati, a korisnicima je jednostavno održavati. Čvrstim i izdržljivim motorom ovog modela upravlja najnoviji mikro procesor. Također može brzo i precizno pokretati glavu za označavanje, kao i kontroler za prijenos naljepnica.

Štoviše, on također uključuje i popularni sustav upravljanja Siemens Plc; a jednostavnim ljudskim sučeljem može se upravljati na engleskom kao i na kineskom jeziku. Nadalje, ne trebate mijenjati dijelove stroja za različite veličine boca, jer ima višenamjenski odvojivi set. Čak ima i najmoderniji sustav pomoći na mreži, koji omogućava korisnicima da stvarno komuniciraju s opremom. Ovaj novi sustav vrlo je jednostavan za upotrebu i radnici mogu samo koristiti jednostavne formulacije kako bi upravljali strojem. Osim toga, ova oprema može raditi glatko i stalno nekoliko sati.

Potpuno automatski stroj za etiketiranje naljepnica za samoljepljivu staklenu bocu

Ima brzinu označavanja do 120 boca u jednoj minuti i vrlo visoku točnost označavanja. Dok je maksimalna širina naljepnice 140 mm, a može se i povećati ako je potrebno. Štoviše, ovaj svestrani i elegantni model stroja za označavanje okruglih boca ima mogućnost označavanja boca promjera u rasponu od 30 do 110 mm. Nadalje, oprema ima kolut s naljepnicama s unutarnjim promjerom oko 75 mm, dok je vanjski promjer koluta s naljepnicama oko 350 mm. Također ima optički sustav zaslona za etikete i spremnike. Ovaj je stroj vrlo pogodan za nanošenje naljepnica na boce okruglog oblika izrađene od različitih vrsta materijala kao što su staklo, plastika, HDPE, LDPE, PET itd.

Kratak uvod

1.1 Konstrukcija za teške uvjete rada koristi prevelike pogonske komponente u kombinaciji s osnovnim okvirom od aluminija i nehrđajućeg čelika za dugogodišnju pouzdanu uslugu.

1.2 Dostupni su razni sustavi za ulaganje proizvoda koji pružaju precizan razmak i orijentaciju proizvoda. Može se koristiti samostalno ili integrirano u liniji i odgovarajućim brzinama opreme za punjenje.

1.3 Napredni mikro-koračni aplikatori s velikim zakretnim momentom uključuju mogućnost pomicanja omjera i praćenja brzine za preciznu i pouzdanu primjenu širokog spektra materijala s etiketama.

1.4 Dizajniran za primjenu naljepnica na prednjoj i / ili stražnjoj ploči s mogućnošću označavanja okruglih, kvadratnih, ovalnih ili pravokutnih spremnika.

Potpuno automatski stroj za etiketiranje naljepnica za samoljepljivu staklenu bocu

Tehnički parametar

NeArtikalPodaci o parametrima
2DimenzijaD 2100 mm * Š 900 mm * V 1500 mm
3napon220V / 50Hz
4Vlast1200 W
5Kapacitet proizvodnje0-40m / min
7Oznaka Roll Core76 mm
8Promjer role naljepnice350 mm
9Širina naljepnice10 ~ 110 mm (posebna veličina se može prilagoditi)
10Duljina naljepnice20 ~ 360 mm (posebna veličina se može prilagoditi)
11Promjer boce30 ~ 90 mm (posebna veličina se može prilagoditi)
12Visina boce30 ~ 200 mm (posebna veličina se može prilagoditi)