Automatski stroj za vertikalno etiketiranje samoljepljivih štapića za boce za kućne ljubimce

Usvaja zaslon osjetljiv na dodir dijaloga tipa čovjek-stroj: jednostavan za upravljanje, jednostavan sustav servo upravljanja, prihvaća PLC kontrolu programa i usvaja strukturu kotača s dvostrukom raspodjelom, tako da boca koja treba biti označena ulazi jedna po jedna. Područje označavanja osigurava točnost označavanja i brzinu prolaska svake boce. Mehanizam za označavanje usvaja svestranu strukturu prilagodbe, a mehanizam za označavanje valjaka ostvaruje podešavanje u više kutova prema gore, dolje, lijevo i desno, tako da je podešavanje prema različitim specifikacijama jednostavno i prikladno, lako za naučiti i razumjeti. U mehanizam za transport dodaje se enkoder za sinkronizaciju brzine označavanja s brzinom transportiranja kako bi se osigurala stabilnost označavanja.

Automatski stroj za vertikalno etiketiranje samoljepljivih štapića za boce za kućne ljubimce

Uvod

Ovaj automatski stroj za označavanje boca sastoji se od kompleta kućišta (nehrđajući čelik, aluminijska legura), kompleta transportnog mehanizma, kompleta uređaja za slanje oznaka, kompleta kotača, kompleta uređaja za odvajanje boca, kompleta za podešavanje kotača uređaj, Skup električnih sustava.

Višenamjenski etiketa pogodan za sve vrste bočica, koji se primjenjuju u prehrambenoj, kemijskoj i medicinskoj industriji. Može realizirati automatsko prenošenje boca, odvajanje naljepnica, pričvršćivanje i tako dalje. Cijelim strojem može se upravljati mikroinstrumentima, koji će se automatski kontrolirati i provjeravati. Oznaka i boce bit će u istom koraku. Sustav hladnog tiska također se može prilagoditi prema zahtjevu kupca. Precizno je i lako se podešava i radi bez stvaranja velike buke, dio rezervnih dijelova može se izraditi prema zahtjevu kupca.

Automatski stroj za vertikalno etiketiranje samoljepljivih štapića za boce za kućne ljubimce

Tehnički parametar

Brzina označavanja40-150kom / minuta
Promjer boce40-120mm
Veličina naljepniceD: 20-280 mm V: 30-140 mm
Pogreška označivača≤ ± 0,5 mm
Vanjski promjer koluta:Max 360 mm
unutarnji promjer role naljepnicaφ76mm
težina450kg
vlast1,5kw
Veličina stroja2000 * 900 * 1700mm

Automatski stroj za vertikalno etiketiranje samoljepljivih štapića za boce za kućne ljubimce

Glavna električna konfiguracija:

artikalImekoličinamarka
1PLC kontroler1Tajvan DELTA
2Čovjek-računalo
sučelje
1Tajvan DELTA
3Pretvarać frekvencije1Tajvan DELTA
4Motor s oznakom1Yankong
5Vozač motora1Yankong
6Transformator1Veliki zid
7Vlast1Tajvan DELTA
8Senzor pregleda etikete1LEUZE
9Senzor pregleda proizvoda1KLJUČNOST
10Alarm1AMPUT
11Prekidač za napajanje1Schneider
12Gumb za hitne slučajeve1Schneider

Automatski stroj za vertikalno etiketiranje samoljepljivih štapića za boce za kućne ljubimce

Tehničke značajke i primjena:

1. Ovaj aparat za automatsko označavanje boca afinitetom naprednog sustava sučelja čovjek-stroj, rad je jednostavan i intuitivan, funkcija je spremna, imaju bogatstvo mrežne funkcije pomoći. Struktura je jednostavna, kompaktna, laka za rukovanje i održavanje

2. Usvaja motorni pogon poznate marke, brzina hranjenja je stabilna, pouzdana

3. Načelo rada: Mehanizam boca s komadićima zasebnog proizvoda, senzor otkriva prolazak proizvoda, vraća signal u kontrolni sustav, u odgovarajući položaj

Pošaljite motor za upravljanje naljepnicama i pričvršćen zadržavajući se u položaju za označavanje proizvoda.

4. Operacija: staviti proizvod (liniju) na isporuku proizvoda (uređaj automatski), odvajanje i mjerenje proizvoda - označavanje - prikupljanje označenih proizvoda.

5. Inteligentna kontrola

Cijeli stroj usvaja zreli PLC sustav upravljanja, čini stroj stabilnim i velikim brzinama

6. Uređaj boce općeg oblika, bilo kojeg promjera oblika boce bez zamjenskih dijelova, brzo podešavanje položaja

Napomena: (opcijski i podesivi okretni kotačić sa savršenim strojem za označavanje boca za općenito parkiranje

7. Operativni sustav prihvaća kontrolu zaslona osjetljivog na dodir, rad je jednostavan, praktičan, visoke učinkovitosti, brzina označavanja miksera, brzina prijenosa, boca može realizirati korak manje regulacije brzine, prema potrebi prilagodbe

8. Opseg stroja: prikladno za razne veličine označavanja okruglih boca, rotacione kotrljajuće boce, naljepnice pričvršćene za čvršće dijelove, priključni vod, također imaju opcionalni gramofon za prikupljanje materijala i olakšavaju prikupljanje, sortiranje i pakiranje gotovih proizvoda.

9. Sustav koda: Dijelovi opcijske konfiguracije (pisač) mogu biti na mreži za ispis datuma proizvodnje i broja serije, rezanje postupka pakiranja boca, poboljšanje učinkovitosti proizvodnje, Dijelovi napredne tehnologije (plinski / električni) sustav šifre aktuatora, jasno, brz i stabilan ispis. Termalni kodni pisač s izvorom plina: 5 kg / cm2

10. Kvaliteta etikete: Usvaja elastični pamučni remen, bez naljepnica, bez nabora, uvelike poboljšavajući kvalitetu pakiranja. Automatsko fotoelektrično otkrivanje, ne radi naljepnica, nema automatske korekcije naljepnice ili funkcija automatskog otkrivanja alarma, sprječava curenje i otpad.

Napomena: Ovo rješenje odnosi se na konvencionalnu standardnu opremu. Ako ima posebne zahtjeve za poboljšanje opreme, može se nadograditi ili poboljšati.