Stroj za etiketiranje ampula

Model automatskog vertikalnog označavanja ampula velike brzine izrađuje se pod strogim nadzorom, imajući u vidu stroge standarde GMP za upotrebu u farmaceutskoj i srodnim industrijama. Vrlo strogi standardi kontrole kvalitete usvojeni tijekom proizvodnog procesa osiguravaju rad bez problema i trebaju minimalno vrijeme održavanja / isključivanja. Visoki učinak stroja štedi proizvodne troškove i štedi dragocjeno vrijeme. Automatski uređaj za označavanje ampula ima sustav promjenjive frekvencije izmjeničnog napona za glatku kontrolu stroja za potrebnih od 220 ampula u minuti. Strojevi s internetskim šaržnim ispisom. Super tihi stroj ima minimalno zagađenje bukom i time rezultira povećanom produktivnošću radne snage. Nagnuti rezervoar za ulaganje osigurava ujednačen protok predmeta za označavanje.

Automatski stroj za etiketiranje naljepnica ampula za brzo namotavanje ampula. Označivač naljepnica za ampulu uključuje se s modernim mikroprocesorskim upravljačkim sustavom za nanošenje naljepnica i jednostavnim sustavom za prepoznavanje naljepnica i proizvoda. Stroj za označavanje naljepnica ampule pogodan je za označavanje na okruglim bočicama i drugim okruglim predmetima. Sposoban je označavati do 200 jedinica u minuti, ovisno o proizvodima i veličini naljepnice. Specijalno dizajnirani elektronički i mehanički sustav za nanošenje prozirnih naljepnica (bez izgleda) na bočice vrlo velikom brzinom pomoću opcionalnog posebnog sustava za osjetljivost naljepnica. Na raspolaganju je zaista jedan i jedini brzi rotacijski osnova oko stroja za etiketiranje, s jedinstvenim sustavom sinkronizirane kontrole brzine u jednoj točki. Ugrađeni automatizirani sustavi za otkrivanje duljine naljepnica eliminiraju bilo kakvu potrebu za ručnim unošenjem i pohranjivanjem podataka o duljini naljepnice u memoriju te svaki put dohvaćanje istih za promjenu veličine naljepnice i ponovno pokretanje stroja. Sustav tako štedi dragocjeno vrijeme, izbjegavajući vrijeme prekida rada i pomaže u postizanju veće proizvodnje.

Što je ampula?

Ampula (također ampula i ampula) je mala zatvorena bočica koja služi za zadržavanje i očuvanje uzorka, obično krutog ili tekućeg. Ampule su izrađene od stakla.

Moderne ampule najčešće se koriste za sadržavanje lijekova i kemikalija koje moraju biti zaštićene od zraka i onečišćenja. Oni su hermetički zatvoreni topljenjem tankog vrha otvorenim plamenom, a obično se otvaraju otkidanjem vrata. Prostor iznad kemikalije može se ispuniti inertnim plinom prije brtvljenja. Zidovi staklenih ampula obično su dovoljno čvrsti da ih se bez poteškoća stavi u pretinac za rukavice.

Kada vam treba rješenje za označavanje ampula, VKPAK nudi sljedeće proizvode koji udovoljavaju vašim zahtjevima