Automatski stroj za etiketiranje manžetnih boca s mineralnom vodom

Primjena

Sustav rukava je potpuno automatski sustav označavanja skupljajućih rukava za nanošenje i skupljanje naljepnica rukava cijelog tijela ili traka vidljivih na neovlašteno otvaranje na razne okrugle, kvadratne, pravokutne i ovalne vrste spremnika i oblika s i bez kontura.

Svaki sustav čahura uključuje aplikator rukava, jedan ili dva modula za skupljanje tunela, (ovisno o primjeni), generator pare i transporter od nehrđajućeg čelika za transport kontejnera kroz sustav.

Sustav rukava nudi se i prodaje kao integrirani sustav kako bi se našim kupcima osigurale uspješne aplikacije.

Automatski stroj za etiketiranje manžetnih boca s mineralnom vodom

Stroj za automatsko označavanje rukava

Sinkronizirani prijenos, svaka promjena remena prijenosa brzo će biti gotova. U usporedbi s tipom tradicionalnog višeslojnog za čije je mijenjanje i održavanje potrebno više od šest sati, njegovo održavanje je jednostavno, a održavanje jednostavno, tako da ne utječe na proizvodnju.

Dizajn ravnine glave rezača jedinice u Kini koji se odnosi na spremnik od 28 mm do 160 mm. Nikada ga ne morate mijenjati ili otklanjati pogreške. Također ima jedinstveni lagani dodirni zaslon čovjek-stroj, što znači, automatsko pretraživanje izvornog mjesta, kao i sigurnost i praktičnost koja je ispred ostalih proizvoda srodnih proizvoda.

Dvostruko skupljajuća ravnina za naljepnice, razumne visine koja je prikladna za učvršćivanje naljepnice; automatska figura mikroračunala koja izbjegava donošenje i podešavanje. trebate je samo lagano pritisnuti, naljepnica će automatski prepoznati i locirati. Promjena naljepnice je brza i prikladna. Osim toga, mjesto rezanja je apsolutno točno.

Oprema za hranjenje naljepnica: sinkronizirana vožnja kontrolira opskrbu naljepnice, opskrbna sposobnost je 90 metara u minuti, zapreminska opskrbna ravnina naljepnica je 500 mm, unutarnji promjer papirnate cijevi bit će 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija ulaganja naljepnica je stabilni koji omogućuju točnu duljinu naljepnice i stabilnu, brzu isporuku naljepnice.

Središnji stup primjenjuje se korak po korak strukturu etikete za snimanje i brzina je 150B u minuti.

Novo dizajnirana glava rezača koristi korak po korak vožnju motorom čija je brzina velika, radnja je točna, rez je u redu i skupljanje je lijepo. Ovaj dizajn surađivao je s naljepnicom sinkroniziranom strukturom mjesta koja omogućavaju preciznost mjesta reza unutar 1 mm.

Gumb za zaustavljanje u više točaka omogućuje zaustavljanje u nuždi na pravom položaju duž proizvodnje što je jamčilo sigurnu proizvodnju.

Automatski stroj za etiketiranje manžetnih boca s mineralnom vodom

Tunel za skupljanje pare

U slučaju različitih i nepravilnih okruglih boca, kvadratnih boca, ravnih boca itd., Peć za stezanje na paru u novom stilu jednostavno je podesiti i održavati. Ima ravnomjerno skupljanje. Raspodjela parnog bubnja niskog tlaka i način izbacivanja pare ujednačeni su i dizajnirani s bešavnom cijevi. Mlaznica je podijeljena tako da se može podesiti za tri segmenta, a visina, položaj i izlaz pare svakog segmenta mogu se podesiti tako da se postigne savršeno skupljanje. Cijeli stroj izrađen je od nehrđajućeg čelika s očuvanjem topline, što ne samo da štedi energiju, već je i u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima. Pladanj za odmrzavanje od nehrđajućeg čelika skuplja kondenziranu vodu. Cijeli stroj prihvaća vodootporni dizajn sa praktičnost jednostavnog rada i niskog održavanja.

Značajke generatora pare

Voda se u seriju potpuno automatskih električnih generatora za grijanje napaja vrtložnom pumpom visokog pritiska izrađenom od bakra s kratkim vremenom opskrbe vodom i dugotrajnom uslugom. Plutajuća kuglica za razinu tekućine učvršćena je u spremniku za vodu kako bi automatski kontrolirala ulaz vode. Radni sustav se automatski kontrolira. Nakon povezivanja opskrbe vodom i napajanja oko 5 minuta, on može kontinuirano izlaziti paru s visokom radnom učinkovitošću.

Glavni tehnički parametar opreme

ArtikalStroj za etiketiranje rukava
Kapacitet150 otkucaja u minuti (na temelju 500 ml)
FPYViše od 99,9%
Cjelokupna proizvodna učinkovitostViše od 95% (Izračun od 24 sata)
Primjenjivi promjer boce28mm-125mm
Primjenjiva duljina naljepnice30mm-250mm
Primjenjiva debljina naljepnice0,027 mm-0,13 mm
Materijal etiketePVC, PET, PS
Oznaka volumena unutarnjeg promjera≥4 "(101,6 mm)
Oznaka volumena vanjskog promjera≤500 mm
naponAC380V, 50Hz, 3 faze
izlaz navlake stroja za naljepnice3KW
Izlaz tunela za stezanje na paru0,37KW
Izlaz parnog generatora18KW
Pritisak na pari1-8Kg / cm2
Potrošnja zraka na pari<25 kg / sat
Dimenzija strojaStroj za navlačenje etiketa: L2000 * Š1100 * V2000mm
Težina750