Stroj za etiketiranje kante

Mnoge se industrije oslanjaju na kante za skladištenje i transport svojih materijala i proizvoda. Bez obzira koju vrstu poslovanja vodite, važno je da vaš sustav označavanja s kanticama bude pouzdan, brz i precizan.

Najbolji način da osigurate da su vaši proizvodi ispravno označeni je prilagodljivi sustav. VKPAK strojevi su modularnog dizajna i mogu se integrirati s raznim dodacima za različite primjene. VKPAK-ovi strojevi mogu se jednostavno prilagoditi vašoj točnoj veličini spremnika, držite ga točno na mjestu dok se lijepi naljepnica. Označivač kante brzi je sustav koji može primiti razne vrste naljepnica, poput omotanih naljepnica ili ravnih bočnih naljepnica za pravokutne kante.

Video:

Ovisno o vašem trenutnom pogonu, naš sustav označavanja kanta može biti samostalni sustav ili integriran u veću proizvodnu liniju. Inženjerske sposobnosti VKPAK-a su jake i ponosimo se sposobnošću da osmislimo rješenje za automatizaciju dizajnirano za vaše proizvodne potrebe.

Glavni parametar (standardni model)
Točnost označavanja± 1 mm
Brzina označavanja30-45 kom / min
Veličina naljepniceD: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Veličina proizvodaPromjer: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
TežinaOko 185kg
Vlast1000W

Rješenje za označavanje kante za kante

Strojem za naljepnice Bucket jednostavno je rukovati s brojačem naljepnica. Unaprijed postavljena kontrola serije, tipkovnica i digitalni zaslon prikladan za niz aplikacija cilindričnog označavanja velikog formata. Ima koračne motore za brzo i precizno označavanje i pneumatski kontrolirano uređenje. Podizanje žlice s motoriziranim pogonskim sklopom za optimalno postavljanje naljepnica. Uz neprozirno otkrivanje naljepnica kao standard i lako podesivo preddoziranje i pozicioniranje naljepnica s graduiranom ljestvicom.

Pouzdano rješenje za linijsko označavanje kante i kante. Jedinstveni krak aplikatora za naljepnice koji se briše ugrađen je u VKPAK jedinicu za nanošenje i nanošenje naljepnica ili u aplikator za naljepnice kako bi se točno označile cilindrične posude poput kanta i kanta. Remenica aplikatora na remen prati opseg kante ili bubnja kako bi se sigurno obrisala na naljepnici.

Prikazani sustav uključuje aplikator VKPAK naljepnice u vodoravnom položaju za nanošenje unaprijed ispisane naljepnice. Ova vrsta sustava označavanja kante / kante može primijeniti veću naljepnicu poput naljepnice širine 6 6 ili 8,5 ″ kako bi se osigurale potpune, čitljive informacije.

Oznaka Pail je tehnološki najnapredniji stroj za etiketiranje Pail. Posebno je dizajniran za precizno i učinkovito nanošenje prednjih ili prednjih i stražnjih naljepnica na velike industrijske okrugle i četvrtaste kante, kante, vrčeve i kade. VKPAK-ov jedinstveni pristup koristi brisače, zračnu manipulaciju i servo upravljane sustave remena kako bi zajamčio dosljednu primjenu bez bora. Za omotavanje kanta, kanti, kade i vrčeva ručkama, opcijski modul za orijentaciju svaki put precizno usmjerava ručke na naljepnicu.

Vrsta i specifikacije etikete

Moćan i svestran etiketa za označavanje kanta, kanta, vrčeva i kade na prednjoj ili više ploča

Tip stroja: Stroj za etiketiranje kanti, etiketa za kantice, etiketa za kante

Primjene označavanja: Oznake s prednje strane, s više ploča, s potpunim omotom

Vrste kontejnera: Oznake okrugle ili četvrtaste plastične kante, vrčevi, kante, kade, metal i većina drugih materijala

Izgrađeno kako bi udovoljilo vašim potrebnim specifikacijama

Ako vam je potrebno jednostavno rješenje za nanošenje, naš aplikator za naljepnice dolazi s mnogim premium značajkama koje osiguravaju brzo i učinkovito nanošenje naljepnica za postizanje vrhunske učinkovitosti rada.

Jedinstveni dizajn napravljen za maksimalnu učinkovitost označavanja kantica

U VKPAK-u uvijek tražimo načine i metode koji će vašem objektu pomoći da se optimizira za maksimalnu učinkovitost radnog opterećenja. Naš označivač kanti izrađen je primjenom te iste metodologije.

Na naljepnicu je pričvršćena vakuumska rešetka s kratkim hodom na zrak s cilindrom (otprilike 15 ″ duljine) koja uključuje nekoliko rebrastih remenica s pogonom na koračni motor koji pomažu i nose hranjenje dugih , meke naljepnice. Ventilatori za muffine koriste se za stvaranje vakuuma kako bi se suha strana naljepnice držala nasuprot o-prstenovima kako bi se omogućilo kretanje.

Čvrsti utiskivač brisača od filca, pričvršćen na kraju rešetke na naljepnici kanti, koristi se za kontakt s površinom proizvoda kako bi se pritisnula naljepnica za početno pričvršćivanje; naljepnica se pričvršćuje dok povlači rešetku proizvod koji napreduje.

Motorizirani brtveni prstenovi pomiču se dok se naljepnice nanose i zaustavljaju kad prednji rub naljepnice dosegne vrh filcane maramice. To određuje senzor fotoelektrične naljepnice koji otkriva položaj zaustavljanja i dosljedan je (čak i s različitim duljinama naljepnice).

Usko postavljene paralelne vodilice ručke (za okomiti položaj) montirane su kako bi očistile gornji dio svakog proizvoda kako bi se održala orijentacija u liniji, sprječavajući okretanje proizvoda izvan položaja dok putuju do sklopa stabilizatora zadržavajućeg remena.

Svi se ovi koraci rade zajedno, kako bi se osiguralo da vaš postupak označavanja kanti kontinuirano maksimalizira kapacitet i što je više moguće eliminira zastoje.

Napravljeno izdržljivo s vrhunskim materijalom i komponentama

Standardno kod svih aplikatora naljepnica iz VKPAK-a, naš etiketa za izradu kanti izrađena je od komponenata od anodiziranog aluminija i nehrđajućeg čelika teškog opterećenja. Vodeće tračnice ugrađene su u transporter naljepnice za kante kako bi se osiguralo da proizvod ostane u odgovarajućim parametrima za točno i dosljedno označavanje.

Osigurajte maksimalnu operativnu učinkovitost u svom pogonu pomoću VKPAK-ovog Pail Labelera. Kontaktirajte nas danas da biste započeli i zatražili ponudu.