Stroj za označavanje vrećica

VKPAK poznaje označavanje vrećica. Dizajnirali smo nekoliko različitih sustava označavanja vrećica. Za napunjene vrećice, VKPAK može staviti printer-aplikator za naljepnice ili aplikator za naljepnice na vašu proizvodnu liniju kako bi označio vrećice nakon punjenja, ali prije paletiziranja. Podaci poput datuma i kodova partija, crtičnih kodova i sadržaja ispisuju se i / ili automatski nanose na vreću na postojećoj transportnoj liniji. To se može postići bilo kojim VKPAK etiketom. Određeni model i veličina naljepnice ovise o veličini naljepnice, preferencijama mehanizma za ispis i brzini protoka.

Za označavanje neispunjenih vrećica, VKPAK je dizajnirao sustav za dodavanje i označavanje vrećica. Ovaj sustav koristi prednost robotskog vakuumskog sustava za podizanje kako bi praznu vrećicu predstavio jedinici za označavanje. Nakon što je vrećica predstavljena, naljepnica ispisuje i / ili primjenjuje naljepnicu s informacijama na praznu vrećicu. Zatim se prebacuje u kantu za sakupljanje kako bi se pričekao postupak punjenja.

Bilo koji sustav označavanja vrećica može se integrirati s trenutnim sustavima za obradu baze podataka / narudžbi ili postaviti kao samostalnu operaciju.

Ponosni smo što smo se predstavili kao jedan od najvećih proizvođača i izvoznika izvrsnog stroja za etiketiranje vrećica. Široko se koristi u linijama za pakiranje različitih industrija. Integriran s naprednom tehnologijom koja osigurava nanošenje jednostrane ili dvostrane naljepnice, ovaj se stroj široko koristi za nanošenje naljepnica na prazne unaprijed izrađene vrećice za stajanje. Dostupan klijentima u različitim specifikacijama i konfiguracijama, ovaj stroj za etiketiranje vrećica strogo je testiran na različitim standardnim parametrima kvalitete.

Vrste strojeva za označavanje vrećica

Oznaka za ponovno zatvaranje
Na poleđini vrećice stavlja se naljepnica za ponovno zatvaranje. Služi za ponovno zatvaranje vrećice nakon što se otvori. Oznaka za zatvaranje vrećice pomaže u očuvanju proizvoda dulje vrijeme.
Prednja naljepnica
Prednja naljepnica stavlja se na prednju stranu vrećice. To bi se moglo upotrijebiti kao dodatak osnovnom pakiranju proizvoda, radi prepoznavanja robne marke. Primjer bi mogla biti oznaka sniženja cijena.
Natrag naljepnica
Natrag naljepnica stavlja se na stražnji dio vrećice. To može uključivati dodatne informacije koje premašuju dano područje na proizvodu. Ova naljepnica na vrećici može pružiti i prehrambene podatke o proizvodima.

VKPAK automatski etiketa je svestran, omogućujući nanošenje jednostrane ili dvostrane etikete na prazne unaprijed izrađene vrećice ili vrećice. Idealan je za proizvodna okruženja koja trebaju razonoditi široku paletu proizvoda u malim serijama.

Oznaka vrećica izrađena po mjeri označava gornji i donji dio vrećica ubačenih u hrpe i prebačenih u složeni lim. Primjeri proizvoda uključuju, ali nisu ograničeni na: kava, THC, marihuana, proizvodi povezani s marihuanom, začini.

Kada trebate rješenje za označavanje vrećica, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima