P: Jeste li tvornica ili trgovačko poduzeće?
O: Tvornički se fokusiramo na projektiranje, proizvodnju, montažu, instaliranje i uklanjanje pogrešaka različitih vrsta strojeva za punjenje, strojeva za zatvaranje i etiketa.

P: Možete li poslati video koji prikazuje kako vaš stroj radi?
O: Svakako, napravili smo sve videozapise našeg stroja.

P: Da li napravite test prije slanja?
O: Uvijek testiramo stroj i provjeravamo radi li nesmetano prije slanja.

P: Koji je rok plaćanja i trgovinski uvjeti?
O: Prihvaćamo plaćanja T / T, Western Union, MoneyGram, Alibaba Trade Assurance.
Pojam trgovine: EXW, FOB, CIF, CNF.

P: Koji su MOQ i jamstvo?
O: Ne postoji MOQ, dobrodošli naručiti, obećavamo 12 mjeseci jamstva.

P: Kakav paket za otpremu?
O: Koristite osnovni omot od rastezljivog filma oko cijelog stroja, a upakiran u izvezeno drveno kućište, također može biti prema vašim zahtjevima.

P: Ako stroj nema godinu garancije, što možemo učiniti ako su neki dijelovi slomljeni?
O: Nudimo uslugu strojeva za cjeloživotni život. Ako su bilo koji rezervni dijelovi pokvareni nakon godinu dana, kupci mogu kupiti rezervne dijelove na lokalnom tržištu ili kupiti od dobavljača, kupcima možemo poslati rezervne dijelove za 24 sata. I svi su dijelovi naših dijelova stroja originalni od svjetske poznate marke, lako ih je pronaći kod kuće.

P: Koja je vaša garancija?
O: Garantiramo strojeve godinu dana. U jamstvenoj godini svi rezervni dijelovi su pokvareni zbog problema s kvalitetom VKPAK-a, rezervni dijelovi bit će isporučeni besplatno za kupce, a kupac mora platiti troškove prijevoza ako je paket veći od 500 grama. Lako trošenje rezervnih dijelova nije u redu uvjete jamstva, poput O-prstenova, remena koji se isporučuju sa strojem tijekom jedne godine korištenja.