Stroj za etiketiranje ravnih boca

Potpuno automatski stroj za etiketiranje ravnih boca prikladan je za upotrebu u mnogim vrstama proizvoda, kao što su papirnata kutija, džep za datoteke, papirnata turpija, karton i naljepnice na knjigama itd. Dodatak i upotreba različitih prekrivajućih mehanizama također se mogu koristiti za neko površinsko označavanje proizvoda čije su površine obično glatke. Njegov integrirani rad pokrenutog postupka je sljedeći:

Prvo, proizvodi koji čekaju na etiketiranje stavljaju se ili isporučuju ručnim radom, strojem za cijepanje kartica ili spajanjem protočnog voda. A pokretna traka isporučuje proizvode i mehanizam za ispravljanje poput vodilice postavlja ih ispravno. Korektirani proizvodi prolazit će kroz prigušnicu uz pogon pokretne trake. Nakon što induktor primi signal, on će poslati poruku pohrani programa koja prima signal koji će izlaziti signal za kontrolu oznake glave, ostvarujući funkciju označavanja. Nakon označavanja, proizvodi će ponovno biti prekriveni naljepnicom kroz gornji mehanizam. Tada će biti dovršen cijeli postupak naljepnice. Proizvodi s oznakom se mogu sakupljati.

Stroj ovog stroja za etiketiranje bočnih naljepnica / stroja za naljepljivanje ravnih boca izuzetno je koristan i vrlo čvrst. Vrlo je pogodan za nanošenje naljepnica na prednjoj, stražnjoj i bočnoj strani; ravnih, ovalnih, četvrtastih spremnika okruglog oblika. Nadalje, ova moderna oprema za etiketiranje ravnih boca ima kapacitet od najviše 100 naljepnica u minuti, ovisno o obliku i veličini naljepnica i proizvoda. Brzina označavanja također ovisi o stabilnom kretanju proizvoda na transportnom stroju većom brzinom. Ovaj automatski, vertikalni i linearni stroj ima sustav za poravnavanje proizvoda koji je sinkroniziran sa sustavom gornjeg remena. Sadrži čak i najnoviji sustav za nanošenje naljepnica pod nadzorom mikroprocesora i jedinstveni sustav osjetljivosti naljepnica i proizvoda. Ovaj višenamjenski stroj za označavanje ravnih boca zapravo ispunjava različite zahtjeve brojnih korisnika za modernim pakiranjem. To je vrlo brza, precizna, učinkovita i dugotrajna oprema. Jednostavna prilagodba rezultira najmanje promjenom alata ili dijelova. Štoviše, ovaj stroj za etiketiranje ravnih boca može biti posebno dizajniran s džepnim sustavom i sustavom pužnog puža; kako bi se boce točno poravnale na transporter za savršeno nanošenje naljepnica. Uključuje čak i zasebnu jedinstvenu točku i sinkronizirani sustav kontrole brzine. Inherentni sustav za otkrivanje duljine naljepnice pomaže izbjeći ručni unos i pohranjivanje detalja o duljini naljepnice u memoriju te dohvaćanje istih podataka svaki put za promjenu veličine naljepnice i ponovno pokretanje opreme. Ovaj sustav označavanja ravnih boca stoga štedi vaše vrijeme, sprečava vrijeme prekida rada stroja, povećava proizvodnju i smanjuje troškove. Osim ovog automatiziranog stroja za označavanje boca, također se može koristiti za nanošenje naljepnica na jednostrane ravne boce, pa čak i na tijelo / omotavanje naljepnica na bocama okruglog oblika. Dostupni su i dodatni sigurnosni ormarići od stakla ili akrila.

Automatski stroj za etiketiranje naljepnica s ravnom bocom jedan je od najkorisnijih. Prikladno za nanošenje prednjih, stražnjih ili bočnih naljepnica na ravne / ovalne / kvadratne / okrugle kontejnere snage do 120 naljepnica u minuti, ovisno o obliku / veličini proizvoda i veličini naljepnice. Automatski sustav poravnavanja proizvoda sinkroniziran sa sustavom gornjeg remena. Uređaj uključuje moderni sofisticirani sustav za nanošenje naljepnica s mikroprocesorskim upravljačem s korisničkim sustavom osjetljivosti naljepnica i proizvoda. Stroj također dostupan s opcijskim sustavom za omotavanje čini ga fleksibilnijim za nanošenje jednostrane naljepnice na ravne boce ili nanošenje namotane naljepnice na okrugle proizvode.

Najsvestraniji, elegantno dizajnirani linearni stroj za etiketiranje kako bi udovoljio potrebama glavnih korisnika modernih linija za pakiranje, zahtijevajući visoku učinkovitost brzinom, preciznošću i trajnošću. Jednostavna podešavanja koja zahtijevaju minimalni alat ili promjenu dijelova. Stroj se može dizajnirati i isporučiti s robotiziranim dvostrukim pokretnim džepnim sustavom ili dvostrukim pužnim pužnim sustavom koji osigurava savršeno poravnanje boca na transporteru za preciznu primjenu označavanja. Odabir sustava za stabilizaciju proizvoda ovisi o obliku, veličini i potrebnoj brzini proizvoda.

Stroj za etiketiranje naljepnica ima svoj jedinstveni jedinstveni sustav sinkronizirane kontrole brzine. Ugrađeni automatizirani sustavi za otkrivanje duljine naljepnica eliminiraju bilo kakvu potrebu za ručnim unošenjem i pohranjivanjem podataka o duljini naljepnice u memoriju te svaki put dohvaćanje istih za promjenu veličine naljepnice i ponovno pokretanje stroja. Sustav tako štedi dragocjeno vrijeme, izbjegavajući vrijeme prekida rada i pomaže u postizanju veće proizvodnje. Stroj se može isporučiti s opcionalnim kaljenim (neovlašteno izrađenim) staklom ili akrilnim sigurnosnim ormarićem. Strojevi kojima su potrebne sve osnovne značajke kao standardna oprema kako bi se udovoljilo trenutnim potrebama tržišta, a također štede troškove i vrijeme.

Stroj se može dizajnirati posebno za nanošenje jednostranih ravnih boca kao i naljepnica za tijelo / omotač na okrugle boce kao opcijsku značajku.

Glavni mehanizmi potpuno automatskog stroja za etiketiranje ravnih površina:

1. Podesivo sjedalo prednjeg dijela može prilagoditi smjer X osi, Y osi, Z osi i R osi.

2. Glavni dio uključuje dijelove - mehanizam za sakupljanje, valjak, mehanizam za ljuštenje, mehanizam za hranjenje, vučni uređaj i vuču motora.

3. Transportna traka koristi se za donošenje proizvoda na etiketiranje u područje označavanja i njihovo dorađivanje. Zatim poslati proizvode s ovog područja.

4. Transporter koji provodi šipku funkcionira kao pozitivan učinak prilikom isporuke proizvoda.

5. Dodir zaslona. Sučelje rada čovjek-stroj koristi se za kontrolu stanja otvaranja i zaustavljanja opreme, promjenu parametara za uklanjanje pogrešaka, promatranje I / O nadzora i tako dalje.

6. Upravljanje električnom kutijom odnosi se na konfiguraciju sklopa opreme.

Kada trebate rješenje za označavanje ravnih boca, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima