Stroj za dvostrano etiketiranje vertikalne plastične boce s prednje i stražnje strane

Automatski samoljepljivi dvostrani stroj za etiketiranje pogodan je za jednostrano ili obostrano etiketiranje ravnih boca, boca posebnog oblika i četvrtastih boca u svakodnevnoj kemijskoj, kućnoj kemikaliji, lijekovima i hrani. Kao što su boce s mazivom, boce s deterdžentom za pranje rublja, boce za poliranje cipela, boce za ribu, boce za piće, kozmetičke boce itd., Opcionalni pisač s vrpcom ili inkjet pisač, istovremeno označavanje za postizanje broja serije proizvodnje, datuma proizvodnje i ostalih podataka, kako bi se postigla integracija označavanja i ink jet pisača, smanjujući postupak pakiranja i poboljšavajući učinkovitost proizvodnje.

Stroj za dvostrano etiketiranje vertikalne plastične boce s prednje i stražnje strane

Uvod

Ovaj stroj za označavanje plastične boce je PLC kontrolni sustav, usvaja mnoge moderne elektroničke tehnike poput PLC tehnologije zrelosti, A / D pretvarača velike brzine, fotoelektrične detekcije, matričnog LCD zaslona, upravljanja dodirnim zaslonom, a ujedno je i novi proizvod za nadogradnju koji je dizajniran naše tvrtke. Kontroler se kombinira s mnogim aspektima, a to je mikroračunalna kontrola (zaslon osjetljiv na dodir, upravljačka ploča sustava i ploča za sučelje signala); Senzor signala (fotoelektrični senzor difuznog refleksije i suprotstavljeni fotoelektrični senzor); koračni motor i pokretački program (koračni motor) i pokretač koračnog motora); regulirano napajanje (energetski transformator i ploča reguliranog napajanja). Integrirani krug vrlo velikog opsega uvozi visokokvalitetne komponente koje imaju brzu brzinu označavanja, visoku pouzdanost i dobru stabilnost. Ovaj kontroler razvijen je od tradicionalnog LCD kontrolera, ali se razlikuje od tradicionalnog LCD kontrolera, osim što ima preveliko sučelje čovjek-stroj, već i dodani grafički prikaz te funkcija signala podataka čine stroj jednostavnijim za rad i humaniziranijim. Posebno dodajte digitalnu kontrolu motora s podesivom brzinom koja je ostvarila kontrolu odvojenih brzina boca, brzinu pomicanja naljepnica i brzinu prijenosa boce, a također kontrolira pokretanje i zaustavljanje. Tada stvarno znači da svim radnim strojevima upravlja kontroler.

Stroj za dvostrano etiketiranje vertikalne plastične boce s prednje i stražnje strane

Tehnički parametar

Brzina označavanja40-150kom / minuta
Promjer boceIspod 120 mm
Veličina naljepnice(D) 20-280mm (H) 30-140mm
Pogreška označivača≤ ± 1 mm
Vanjski promjer koluta:Max 360 mm
unutarnji promjer role naljepnicaφ76mm
Neto težina300kg
Veličine kontura2000 * 900 * 1700mm

Stroj za dvostrano etiketiranje vertikalne plastične boce s prednje i stražnje strane

Tehničke značajke i primjena:

1. Elektronički upravljački dijelovi ovog stroja za označavanje plastičnih boca koji se sastoje od glavnog okvira, transportne trake, uređaja za odvajanje, stanice za označavanje, naljepnice volumena, pregrade za naljepnice volumena i radnog zaslona itd.

2. Izlazna rezervacija: možete postaviti željeni izlaz, zaustavljen je nakon postizanja cilja.

3. Broji izlaz za svaku smjenu: broji sve naljepnice za svaku smjenu kako bi proizvodnja učinkovito kontrolirala ukupnu proizvodnju.

4. Automatski se zaustavi nakon istrošenja naljepnica: može se alarmirati nakon istrošenja svih naljepnica.

5. Centralizirana kontrola motora za podešavanje brzine: Regulator može izravno upravljati brzinom svakog motora za podešavanje brzine, pokretati i zaustavljati.

Stroj za dvostrano etiketiranje vertikalne plastične boce s prednje i stražnje strane

6. Različiti sadržaji prikazuju se za različito sučelje na dodirnom zaslonu. realiziran izbornik pokreta, svestrani alarm i slikovito objašnjen na kineskom.

7. Rezerva isključenja podataka: Upravljač može zaštititi postavku parametara i statističke podatke kako bi izbjegao gubitak podataka ako je stroj slučajno isključen.

8. Upozorenje na kvar: nadgledajte mnoge greške u postupku označavanja, stroj će se automatski isključiti alarmiranim i crvenim svjetlom kad se sustav pokvari.

9. Ovaj stroj za etiketiranje plastičnih boca Pogodan za farmaceutsku, prehrambenu, svakodnevnu kemijsku industriju, poput kružnog i polukružnog označavanja okruglih predmeta.