Automatski skupljajući stroj za označavanje PVC navlaka za plastične boce

Oprema za nanošenje naljepnica sa skupljajućim rukavima i stroj za nanošenje skupljajućih traka stvoreni su za naljepnice na cijelom tijelu, oblikovanje traka na vratu i kapi, primjenu na neovlaštenu upotrebu na raznim okruglim, kvadratnim, pravokutnim i ovalnim vrstama spremnika i oblicima sa i bez kontura od plastike, stakla. i metala koji su prazni ili napunjeni.

Oprema za označavanje skupljajućih rukava i oprema za skupljanje traka nanosi i skuplja naljepnice srednjih rukava cijelog tijela ili trake vidljive za dizanje izrađenih od PVC-a, PET / PETG-a, OPS-a ili PLA-a na razne prazne ili napunjene okrugle, kvadratne i ovalne posude u plastici, staklu ili metal. Savršeno je rješenje za ukrašavanje vaših proizvoda, uključujući piće, hranu, farmaceutske proizvode, nutraceutike, zdravlje i ljepotu, široku potrošnju, kemijsku i drugu industrijsku robu. Svaki sustav skupljajućih čahura uključuje aplikator rukava, jedan ili dva modula tunela za skupljanje, generator pare i transporter od nehrđajućeg čelika za transport kontejnera kroz sustav. Stroj za naljepnice s naljepnicama proizveden je od nehrđajućeg čelika, servo motorom i dizajniran je sa servo pogonom, PLC kontroliranim pogonskim valjcima za naljepnice, sklopom rezača i kotačima za pucanje naljepnica kako bi se osiguralo točno i dosljedno označavanje skupljajućih čahura.

Tehničke specifikacije

Model brSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Raspon brzine100 BPM150 BPM200 BPM250 BPM
Oblik spremnikaOkrugli, kvadratni, pravokutni i ovalni spremnici s konturama
Vrsta spremnikaStaklo, plastika i metal
Materijal naljepnice rukavaPVC, PET, OPS i OPP
Debljina materijala0,03-0,13 mm
Dimetar spremnika28-125mm
Visina spremnika50-305mm
Rukav položen ravno25-200mm
Dužina reza rukava38-305mm
Veličina jezgre5 ″ - 10 ″ Podesivo
Pun kalem vanjskog promjera500 mm
Opskrba električnom energijom220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimenzija stroja2,1 × 0,85x2M
* Brzina ovisna o duljini i širini rukava.

Standardni stroj za etiketiranje skupljajućih rukava osnovni je stroj za etiketiranje koji nanosi i skuplja srednje naljepnice i naljepnice na razne prazne ili napunjene okrugle, kvadratne, pravokutne, ovalne posude od plastike, stakla i metala. Ovaj stroj za apliciranje naljepnica sa skupljanim rukavima dizajniran je za niske do umjerene stope proizvodnje i savršeno je rješenje za industriju, uključujući piće, prehrambenu farmaceutsku industriju, prehrambene proizvode, zdravlje i ljepotu, široku potrošnju, kemijsku i drugu industrijsku robu. Svaki sustav označavanja skupljajućih čahura dolazi s aplikatorom naljepnice, skupljajućim tunelom, generatorom pare i transporterom. Može se ugraditi u postojeću liniju.

Etikete sa skupljajućim rukavima isporučuju se iz valjka u obliku neprekidne mreže, neoznačeni spremnici prevoze se dovodnim transporterom, a zatim doziraju rotirajućim feed vijkom. Kako spremnici ulaze u opremu za naljepnice sa skupljajućim rukavima, naljepnice se u obliku mrežice otvaraju i oblikuju u cijev trnom, dovodeći se u preciznu registraciju tiskanom grafikom, izrezujući precizno, nanoseći na spremnik koji se zatim transportira transporterom do parnog tunela gdje kontrolirana toplina pare iz generatora pare čvrsto steže čahuru na spremnik u zatvorenom parnom tunelu i prilagođava se spremniku. Spremnici zatim izlaze iz skupljajućeg tunela preko ispusnog transportera.

Značajka:

1. Napredna tehnologija: motor izrađen u Japanu sinkronizira sustav za rezanje kako bi se osigurao dugi vijek upotrebe alata za rezanje i naljepnica visoke preciznosti.

2. Visoko učinkovita brzina proizvodnje: 400 boca / minutu (standardna boca) Može raditi s proizvodnom linijom ili samo raditi sam.

3. Polica senzora za kontrolu naljepnica

4. Elastičan izbor: Glava stroja može se nasloniti tako da stane u okruglu bocu, kvadratnu bocu, eliptičnu bocu, vrh boce i tijelo boce. Primijenjen je najnoviji sustav dvostrukog pružanja materijala za izmjenu materijala naizmjenično s manje vremena.

5. Jedinstvena baza za sinkrono rezanje: Baza za rezanje ne treba mijenjati u okviru specifikacije. Ako se specifikacija treba promijeniti, to se može učiniti u roku od pet minuta.

6. Jednostavan i siguran rad: koristi se obojena operacija upravljanja ljudima s engleskom i kineskom verzijom.

7. Troškovi održavanja s niskom potrošnjom: jeftina napuštena oštrica za jednostavnu promjenu.

8. Dugotrajni vijek upotrebe alata za rezanje: prijenosni mehanizam koji spaja čelik, klipno rezanje i produženi vijek uporabe.