Stroj za etiketiranje staklenki

Staklenka je posuda obično izrađena od stakla, gline ili plastike, čiji je kapacitet od djelića litre do mnogo litara.

U VKPAK-u nudimo ekološke, automatske strojeve za označavanje koji nanošenje naljepnica za vaše komercijalno poslovanje čine jednostavnim i pristupačnim. Naši aplikatori naljepnica idealni su za naljepnice na zidovima te pružaju brzu, ravnu i preciznu primjenu naljepnica za sve u tegli

Automatizirani strojevi za označavanje stakla i plastike

Najbolje se preporučuje uz VKPAK-ov sustav označavanja boca

Iako se pakiranje proizvoda u staklenku može činiti jednostavnim. No, bezbroj je čimbenika i izbora između početka proizvodnje i konačnog proizvoda koji vaš kupac preuzima s police. Jedan od najupečatljivijih elemenata vašeg proizvoda u jarima je njegova oznaka. Bez obzira koristite li staklene ili plastične posude, izrezane po mjeri ili kolutove naljepnica - važan je samo dojam koji ostavljate na kupca.

Zbog toga je toliko važno imati pouzdan stroj za etiketiranje staklenki za vaš proizvodni proces. Ako tražite etiketu koja se prilagođava vašim potrebama, premašuje sanitarne standarde i svaki put točno nanosi etikete, tada ste došli na pravo mjesto.

Označavanje komercijalnih staklenki

Imate puno mogućnosti kada je u pitanju označavanje komercijalnih staklenki, posebno za prehrambene proizvode. dvije su glavne vrste naljepnica staklenke veličine t0, koje dolaze u jednom kontinuiranom listu i mogu se rezati na bilo koju širinu koja vam je potrebna. Većina proizvođača odlučuje se za svitak naljepnica koje su prethodno izrezane. To štedi vrijeme i stvara jedinstveniji izgled. Unutar te dvije mogućnosti postoji bezbroj vrsta etiketa. Možete koristiti izrezane naljepnice za jednostavne projekte ili metalne naljepnice da se istaknu na polici. Etikete mogu biti vodootporne ili vinilne radi dodatne kvalitete. Bez obzira na koju vrstu naljepnica nanosite svoje staklenke, pobrinite se za korištenje stroja za označavanje koji je prilagodljiv, brz i precizan.

Odabir pravog natpisa

Mnogo je čimbenika koje treba uzeti u obzir pri ulaganju u stroj za označavanje industrijske klase. Međutim, postupak ne mora biti složen. Ako znate što vam treba, obratite se našem prijateljskom timu i potražite ponudu. Nudimo širok izbor strojeva i sretni smo što ćemo udovoljiti vašim specifičnim potrebama. Ako još uvijek otkrivate koje je rješenje za označavanje prikladno za vaše poslovanje, tada ćemo vam rado pomoći. Obratite nam se danas da biste saznali više!

Kada trebate rješenje za označavanje staklenki, VKPAK nudi sljedeće proizvode kako bi udovoljili vašim zahtjevima