Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

Uvod

Ovaj stroj za etiketiranje četvrtastih boca opremljen je računalnim dodirnim zaslonom čiji je raspored vrlo velikog integriranog kruga. njime upravlja mikro računalo s ekranom osjetljivim na dodir kineskog karaktera, što je ostvarilo komunikaciju čovjek-stroj. Konfiguracija mikroračunala korisna je za sav unos podataka zaslonom osjetljivim na dodir, a također i za sveobuhvatno upravljanje radnim uvjetima nakon pokretanja stroja.

Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

PLC stroj za okruglo ljepljenje etiketa je proizvod nadogradnje tvrtke koja ima jednostavnu i razumnu strukturu te je laka za rad. Proizvodnja se može prilagoditi specifikacijama i značajkama boca i etiketa. pogodan je za sve vrste boca. I prozirne ljepljive naljepnice i netransparentne ljepljive naljepnice mogu se dobro naljepiti na bocama ili spremnicima, bilo da se radi o staklenim bocama ili plastičnim bocama koje se koriste u hrani, strojevima ili kozmetičkim poljima.

Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

Tehnički parametar

Brzina označavanja30 ~ 120 boca / minuta (Ovisi o veličini spremnika i duljini naljepnice)
Vanjski promjer posude20 ~ 120 mm
Visina spremnika35 ~ 200 mm
Raspon duljine naljepnice233 ~ 200 mm
Raspon visine naljepnice15 ~ 90 mm
Pogreška označivača≤ ± 0,5 mm
Promjer role naljepniceUnutarnji promjer koluta: 76mm; Vanjski promjer koluta: Max 360 mm
smjer protokaLijevo → Desno
Neto težina650 kg
Veličine kontura2400mm * 800mm * 1370mm

Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

Tehničke značajke i primjena:

1. specifikacija koluta naljepnice: promjer koluta naljepnice je ≤350 mm, maksimalna širina je 90 mm, promjer rupe namotaja je 75 mm.

2. radna temperatura: 5 ~ 35 ℃

3. Vlažnost pri radu: 30% ~ 80% RH

4. Radno okruženje: Nema zapaljivih i eksplozivnih plinova i prašine

Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

Načela rada:

Kontroler će pokrenuti koračni motor naljepnice za prijenos i brzo nanijeti naljepnicu nakon što otkrije da boce trebaju biti označene senzorom položaja boce i pomičnim motorom naljepnice. Operacija prijenosa naljepnice zaustavit će se kad otkrije da postoji razmak između naljepnica, u ovom trenutku se odašilju signali kodiranja. A kontroler je brojao naše označene boce i osvježavao podatke i prikazivao se na zaslonu. A kontroler također nadgleda sve postavke parametara i alarm na vrijeme kako bi kontrolirao rad stroja.

1. Ova serija proizvoda nije prikladna samo za okruglu limenku / posudu / cilindar / bocu, već i za ravne četvrtaste boce s dvije strane u farmaceutskoj, pesticidnoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji.

2. Može automatski završiti grupiranje boca, slanje traka s markama, sinkrono odvajanje naljepnica, označavanje i automatski ispis broja serije itd.

3. Uz mehaničku tehnologiju, za pogon koristi motor s velikim obrtnim momentom i uvezeni fotoelektrični sustav upravljanja i PLC sustav upravljanja, čime jamči točno označavanje, stabilnost, pouzdanost i visoku učinkovitost.

Stroj za etiketiranje dvostranih ravnih boca za razne staklenke ravnih četvrtastih boca

  • S mikroračunalnim sustavom za označavanje, brzim i stabilnim, pogodnim za dugotrajni rad s funkcijom provjere sustava: naljepnice nedostaju ili su slomljene, izostavljene, e-stop, abnormalna pretvorba frekvencije, nedostaje vrpca za pisaće strojeve, može automatski prepoznati i zaustaviti se.
  • I / O funkcija samokontrole može prikazati sve fotoelektrične signale i motor sustava, skratiti vrijeme popravka i smanjiti troškove održavanja.
  • Uz kontrolu brzine manje od koraka, brzina označavanja automatski se mijenja prema brzini transportiranja, nema potrebe za pomicanjem senzora za označavanje.
  • Izrađen od SUS304 i legure alumni, u potpunosti zadovoljavajući GMP zahtjeve.

1. Kakvu mašinu za etiketiranje imate?

Poštovani kupče, imamo automatski i poluautomatski stroj za etiketiranje okruglih spremnika i ravne površine. Neki modeli za jednu etiketu, a drugi za dvije etikete ili čak više. A stroj možemo dizajnirati prema vašoj specifičnoj situaciji označavanja.

Stoga, slobodno nam pošaljite svoje zahtjeve za označavanje, pružit ćemo vam zadovoljavajuće rješenje za označavanje.

2. Možemo li dodati stroj za kodiranje na datum ispisa i br. Serije?

Da, možete odabrati dodavanje stroja za kodiranje za ispis slova i broja koji želite. To je vruća marka i može ispisati najviše tri retka.

3. Koje podatke treba dostaviti za provjeru prikladnog modela?

Pošaljite nam sliku vašeg spremnika i naljepnice, kao i veličinu spremnika i naljepnice.
Također nam recite kakvu naljepnicu koristite ako je moguće. (Na primjer, samoljepljivi, ljepilo, vruće ljepilo itd. Bez obzira je li naljepnica u roli ili u komadima.)
Zatim ćemo vam dopustiti da provjerite odgovarajući model.