Potpuno automatski stroj za etiketiranje hladnog ljepila od plastične staklene boce

Uvod:

Automatski stroj za etiketiranje hladnog ljepila može se primijeniti na staklenu bocu s aplikatorom za etiketiranje vina s pivom od stakla, aluminijskom limenkom s pastom.

Stroj je izrađen od nehrđajućeg čelika SUS304 i visokokvalitetne legure aluminija.

Uvezeni koračni motor ili servo motor koriste se za glavu za označavanje kako bi se osigurala brzina i točnost označavanja.

Fotoelektrični i kontrolni sustav primjenjuju napredne komponente iz Njemačke, Japana ili Tajvana.

Koristite PLC upravljački sustav sučelje čovjek-stroj, koji je jednostavan za razumijevanje.

Potpuno automatski stroj za etiketiranje hladnog ljepila od plastične staklene boce

Tehnički parametar:

OznačitiEtiketa za hladno ljepilo / etiketa za papir
Maksimalni kapacitet40-100 o / min
Promjer boce20 mm ~ φ120 mm
Visina boce20mm ~ 250mm
Duljina naljepnice10mm ~ 300mm
Širina naljepnice10mm ~ 150mm
Visina boca± 1 mm
oblik boca50 mm ~ 280 mm
oblik bocaKvadratna, okrugla, ovalna, ravna boca
Snaga kontrakcijske peći1,1kw
Primjenastroj za etiketiranje ljepilom

Glavne značajke

1) Širok raspon primjene, može zadovoljiti potrebe označavanja boca na svim bocama ili na polukrugu, prebacivanje oznaka između boca je jednostavno, lako se podesi

2) Točnost naljepnice je dobra, zaobilaznica trake prihvaća ispravljački mehanizam, traka ne odstupa, tri smjera položaja označavanja x / y / z i nagib podesivi su s osam stupnjeva slobode, a podešavanje nema mrtvi kut.

3) Kvaliteta naljepnice je izvrsna, usvojite elastični remen za presicu, naljepnica je ravna, bez bora, poboljšajte kvalitetu pakiranja.

4) Aplikacija je fleksibilna, stroj za označavanje tipa boce ima automatsku funkciju odvajanja boca, može se proizvesti u jednom stroju, a također se može povezati s proizvodnom linijom.

5) Inteligentna kontrola, automatsko fotoelektrično praćenje, nema označavanja, nestandardna automatska korekcija i automatsko otkrivanje naljepnica, sprečavanje curenja i otpad od etiketa.

6) Visoka stabilnost, prateća oprema radi 7 × 24 sata, Mitsubishi PLC, SIEMENS Touch, senzor boce KEYENCE, senzor visoke preciznosti Leuze.

7) Prilagođavanje je jednostavno, brzina označavanja, brzina transportiranja i brzina odvajanja boce mogu ostvariti postupno reguliranje brzine, a podešavanje se vrši prema zahtjevu.

8) Snažan i izdržljiv, usvojiti mehanizam za podešavanje s tri šipke, u potpunosti iskoristiti stabilnost trokuta, cijeli je stroj čvrst i izdržljiv. Izrađen je od punog nehrđajućeg čelika ss304, što je u skladu sa zahtjevima GMP proizvodnje.