Automatski stroj za etiketiranje ljepljivih naljepnica s okruglom bocom

Uvod

Stroj za označavanje okruglih boca za označavanje okruglih boca. upravljajte koračnim motorom ili servo motorom kako biste postigli bolju osjetljivost, koristite PLC programabilnu kontrolu, slanje naljepnica s detekcijom fotoelektričnosti. Može se povezati s mrežnim bočnim strojem za etiketiranje, za etiketiranje proizvoda na mreži ili s vanjskim površinskim etiketiranjem kartonske ambalaže. Označavanje protiv lažiranja. izravno sastaviti na proizvodnoj liniji ili pakirnom stroju za samostalno upravljanje ili kontrolu bande, ostvariti automatsko označavanje.

Za automatsko označavanje na okruglim, kvadratnim, ravnim bocama za farmaceutsku industriju, dnevne kemikalije, industriju hrane i pića.

Označivač će automatski otkriti veličinu naljepnice i pravo mjesto na boci i postaviti odgovarajuće parametre označavanja - vrlo korisnu značajku za korisnike s više proizvoda za označavanje.

Automatski stroj za etiketiranje ljepljivih naljepnica s okruglom bocom

Tehnički parametar

Brzina označavanja1500-6000 bph, podesivo
Promjer boceIspod 120 mm
Širina naljepnice10-200mm
Duljina naljepnice10-400mm
Pogreška označivača≤ ± 0,5 mm
Promjer role naljepniceUnutarnji promjer koluta: 76mm; Vanjski promjer koluta: Max 360 mm
Neto težina550kg
Veličine kontura3000 * 1500 * 1700mm

Tehničke značajke i primjena:

1. Izlazne naljepnice po koračnom motoru i precizni koračni motor koji se vozi na glavi za naljepnice usvojenom njemačkom tehnologijom. Stabilniji i s velikom preciznošću označavanja, bržom brzinom. Držite uvijek točan signal.

2. Transporter dobre kvalitete, stabilan i precizan, s dugim vijekom trajanja. Duljina označavanja svake naljepnice, usvojite fotolektričnost i PLC kombinaciju za automatsko izračunavanje, duljina se može mijenjati dodirnim zaslonom, prikladno za upotrebu.

3. Naljepnice za hranjenje usvajaju međuspremnik, kako bi se riješilo lako nalijepljenje problema. Kvalitetna konstrukcija i dijelovi okvira od nehrđajućeg čelika su standardni. Unutar većeg ormara za upravljanje, električna oprema s dobrom disperzijom topline, lako se otkriva.

4. Humanizirani dizajn, manje oštećenja, prikladan za održavanje. Dno opreme s nosačem, rogovim stopalima, prikladno za nošenje i lako se pomiče.

5. Može se povezati s cijelom proizvodnom linijom ili je neovisan za upotrebu.

Automatski stroj za etiketiranje ljepljivih naljepnica s okruglom bocom

Primjenjuje se na obodnu površinu oznake boce klase predmeta, može se pričvrstiti na jedan standardni i dvostruki standard, natrag se dvostruki standardni razmak može fleksibilno prilagoditi, poput gel boca s vodom, limenki i drugih okruglih oznaka hrane, široko korištenih u kozmetici, hrani, farmaciji, dezinficijensu i drugim industrijama.

Izborna sredstva za otkrivanje perifernog mjesta mogu se realizirati u obodnoj površini koja označava određeno mjesto.

Opcijski trakasti pisač i inkjet pisač za postizanje datuma proizvodnje otisnute na naljepnici i informacije o šarži za postizanje označavanja - obdarene integracijom.

Primjena

1, Za naljepnice: samoljepljive naljepnice, samoljepljivi film, elektronički nadzorni kod, bar kod itd.

2, primjena: Promjer 30 mm ~ 90 mm okrugle boce između.

3, industrija: Naširoko se koristi u medicini, hrani, igračkama, kozmetici i drugim industrijama.

4, primjena: Označavanje boca za dezinfekciju, dvostruko standardno označavanje gela, boce crnog vina označene su označavanjem pozicioniranja
i tako dalje.

Automatski stroj za etiketiranje ljepljivih naljepnica s okruglom bocom

Opis

1. Moćan, isti uređaj može se realizirati u jednoj klasi predmeta oko označavanja boca i dvostrukog standardnog označavanja, dvostruki standardni razmak može se fleksibilno prilagoditi. Izborni uređaj za otkrivanje periferne lokacije može se realizirati u funkciji označavanja pozicioniranja obodne površine;

2. Preklapaju se naljepnice i visokotlačni mehanizam za konfiguraciju gornjeg dijela koji kombinira mehanizam za pozicioniranje s 3 osi, kako bi se spriječile fluktuacije u boci, poboljšala je točnost označavanja;

3. Automatska boca, koja koristi proljetno-bočne organizacije za učinkovito uklanjanje pogreške uzrokovane samom bocom pod boce
nije glatka, poboljšava stabilnost;

4. Opremljen je engleskim sučeljem i PLC upravljačkim sustavom prikladnog rada, sučelje čovjek-stroj s operativnim
podučava funkcije, intuitivno mijenjanje parametara, lako prebacivanje različitih funkcija;

5. Inteligentna kontrola, automatsko fotoelektrično praćenje, bez predmeta bez označavanja, bez automatske korekcije i automatskog otkrivanja naljepnica, oznaka i odvoda kako bi se izbjeglo trošenje naljepnica;

6. Čvrsto zdravlje, primarna proizvodnja aluminija od nehrđajućeg čelika i visokokvalitetna tvrtka, u skladu sa zahtjevima proizvodnje GMP-a;

7. S funkcijom automatskog isključivanja, funkcijom brojanja proizvodnje, funkcijom uštede energije (nema proizvodnje u zadanom vremenu, uređaj se automatski prebacuje u stanje pripravnosti), upiti za postavljanje proizvodnog broja, zaštita funkcije postavljanja parametara

Automatski stroj za etiketiranje ljepljivih naljepnica s okruglom bocom

Proces rada

* Jezgra djela: stavite proizvod na transportnu traku, u agencije za pod-boce, pod-agencije će proizvode bocati odvojeno, senzor detektira da proizvod prosljeđuje signal vraćen u kontrolni sustav označavanja, upravljački sustav na mjestu za kontrolu odgovarajući jezičak Submit motor i pričvrstite ga na položaj označavanja proizvoda, dok je iznad standardnog izvršena radnja pričvršćena naljepnicom.

* Postupak: stavite transportnu traku proizvoda (kojoj se može pristupiti linijom) -> Dostava proizvoda -> Proizvodi udaljeni nekoliko minuta -> Ispitivanje proizvoda -> Pozicioniranje proizvoda -> Označavanje i pokriveni orijentiri -> sakupljajte proizvode za označavanje.