Dvotračna automatska mašina za apliciranje naljepnica sa PVC-om

Stroj za apliciranje naljepnica s dvostrukom trakom za skupljanje naljepnica zapošljava dvije sinkronizirane glave i može raditi ili kao jedna glava ili kao multifunkcionalni stroj s dvije glave koji može istodobno nanositi i skupljati naljepnice navlaka i brtve na poklopcu, četvrtaste, pravokutne, ovalne posude od plastike, stakla i metala koje se široko koriste za pića, hranu, farmaciju, osobnu njegu, kućanstvo, kemijske i druge industrijske proizvode, ove aplikatore s dvostrukom glavom za smanjivanje naljepnica pomažu kupcima da uštede prostor, proračun, troškove rada i povećaju učinkovitost umjesto da se koristi stroj za apliciranje skupljajućih čaura s dva jednostruka trna.

Dvotračna automatska mašina za apliciranje naljepnica sa PVC-om

Stroj za apliciranje naljepnica s dvostrukom glavom jedinstveni je i fleksibilni automatski stroj za nanošenje naljepnica sa skupljajućim se etiketama. Ovaj aplikator naljepnica za skupljanje naljepnica posebno je dizajniran za kupce koji žele na boce istodobno nanijeti i skupiti naljepnice i brtve na čepovima i pomoći vam uštedite proračun, trošak radne snage, proračun i povećajte učinkovitost, što stroj za skupljanje etiketa s jednom glavom ne može podnijeti. Ovaj dvostruki stroj za skupljanje etiketa ima dvije neovisne sinkronizirane glave za navlake, može se pokretati kao jednotračni stroj ili kao dvotračni višenamjenski stroj sposoban istodobno pokretati naljepnice navlaka i brtve na poklopcu kako bi udvostručio vaš izlazni kapacitet. Savršeno je rješenje za rukave cijelog tijela ili rukave cijelog tijela s nanošenjem trake vidljive na neovlaštenu upotrebu.

Stroj za nanošenje naljepnica s dvostrukom glavom za skupljanje naljepnica proizveden je od nehrđajućeg čelika 304, omogućavajući stroju rad u većini proizvodnih okruženja, Kritične elektroničke komponente i PLC kontrole izrađuju Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider i druga svjetski poznata marka, servo pogon, PLC kontrolirana naljepnica pogonski valjci i kotačići za naljepnice kako bi se osigurala točna i dosljedna isporuka skupljajućih čahura, sklop servo pokretanog rezača s četiri oštrice za brze precizne rezove, malo otpada, jedinstveni modularni dizajn rezača omogućuje jednostavnu promjenu oštrica ili brze promjene bez alata drugim kutijama za rezanje pri promjeni formata naljepnice ili veličine spremnika, kutije za rezanje koriste uobičajene, pristupačne oštrice noževa koje se mogu naći u lokalnoj trgovini hardvera, trn za brzu promjenu minimalizira vrijeme zadržavanja s jedne veličine spremnika na drugu, naklade proizvoda kontrolirane su PLC-om programiran s user-friendly upravljačkom pločom dodirnog zaslona HMI.

Kratak uvod

1) Stroj za etiketiranje rukava prilagođen je točnim zahtjevima proizvođača i dobavljača. Može se primijeniti samostalno ili integrirano u liniji i odgovarajućim brzinama opreme za punjenje.

2) Okvir opreme je zavaren šavom, od nehrđajućeg čelika prehrambene kvalitete. Ovaj čvrsti temelj može smanjiti kretanje i vibracije na apsolutni minimum, a time i osigurati dosljedno, točno označavanje.

3) Ravnina glave rezača jedinice odnosi se na spremnik od ∮30 mm-∮130 mm. Nikada ga ne trebate mijenjati ili ispravljati. Osim toga, Opremljen je jedinstvenim dodirnim zaslonom čovjek-stroj, naime, automatskim pretraživanjem izvornog mjesta, kao i sigurnošću i praktičnošću koja je ispred ostalih proizvoda srodnih proizvoda.

4) S razumnom visinom, prikladno je popraviti naljepnicu. Samo je trebate lagano pritisnuti. Štoviše, naljepnica će automatski prepoznati i locirati. Promjena naljepnice je jednostavna i prikladna. Osim toga, izrezano mjesto je apsolutno točno.

5) Novo dizajnirani koračni motor rezača čiji je broj okretaja velik, a radnja točna. Rez je u redu, a skupljanje je savršeno. Ovaj dizajn surađuje s naljepnicom sinkroniziranim mjestom, struktura omogućuje preciznost mjesta reza unutar 1 mm.

Dvotračna automatska mašina za apliciranje naljepnica sa PVC-om

Tehničke specifikacije

Model brSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Raspon brzine150x2 RPM250x2 RPM350x2BPM450x2BPM
Oblik spremnikaOkrugli, kvadratni, pravokutni i ovalni spremnici s konturama
Vrsta spremnikaStaklo, plastika i metal
Materijal naljepnice rukavaPVC, PET, OPS i OPP
Debljina materijala0,03-0,13 mm
Dimetar spremnika28-125mm
Visina spremnika50-305mm
Rukav položen ravno25-200mm
Dužina reza rukava38-305mm
Veličina jezgre5 ″ - 10 ″ Podesivo
Pun kalem vanjskog promjera500 mm
Opskrba električnom energijom220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimenzija stroja3 × 1,2 × 2,1M3,2 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M