Automatski strojevi za automatsku okomitu okomitu naljepnicu metalnih limenki

Sljedeći okomiti stroj za etiketiranje okruglih boca osnovni su podaci o opremi, a stroj se može prilagoditi prema posebnim zahtjevima i uzorcima.

Osnovno korištenje strojeva za etiketiranje okruglih boca:

Strojevi za etiketiranje okruglih boca

Za farmaceutsku, prehrambenu, kozmetičku i druge industrije okruglo označavanje na bočicama može se staviti na tjedno i polukružno označavanje.

Opcijski automatski gramofon Unscrambler može se izravno povezati s prednjom proizvodnom linijom, bocom za automatsko punjenje u stroj za etiketiranje, povećavajući učinkovitost.

Izborne konfiguracije strojeva za označavanje vrpcama, datum proizvodnje i broj serije na mreži, smanjuju procese pakiranja boca, poboljšavaju učinkovitost proizvodnje.

Pojedinosti o strojevima za automatske okomite okomite metalne limenke za označavanje opreme

Primjena

Za naljepnice: samoljepljive naljepnice, samoljepljivi film, elektronički nadzorni kod, crtični kod itd.

Primjena: zahtijeva obodnu površinu naljepnice ili proizvoda pričvršćene na membranu.

Industrija: Široko se koristi u prehrambenoj, medicinskoj, kozmetičkoj, kozmetičkoj, elektroničkoj, metalnoj, plastičnoj i drugim industrijama.

Primjena: označavanje PET okruglih boca, označavanje plastičnih boca, konzervirane hrane i tako dalje.

Pojedinosti o strojevima za automatske okomite okomite metalne limenke za označavanje opreme

Proces rada

* Jezgra djeluje: proizvod boce odvojen, senzor otkriva da proizvod prenosi signal vraćen u sustav upravljanja označavanjem, upravljački sustav na mjestu upravljanja motorom šalje naljepnicu pričvršćenu na proizvod koji podliježe označavanju i položaju, protok proizvoda poklopac standardne jedinice, prekriven standardnim proizvodima s pogonom na rotaciju, naljepnica je presvučena valjkom, naljepnica pričvršćena na radnju je dovršena.

* Postupak: stavite proizvod (kojem se može pristupiti na liniji) -> prijenos proizvoda (uređaj automatski) -> proizvodi udaljeni nekoliko minuta -> Ispitivanje proizvoda -> Označavanje -> poklopac označen -> sakupljajte proizvode za označavanje.

Pojedinosti o strojevima za automatske okomite okomite metalne limenke za označavanje opreme

tehnički parametri

Prikladna duljina naljepnice (mm): 20mm ~ 314mm

Primjenjiva širina naljepnice (širina pozadinskog papira / mm): 15 mm ~ 150 mm

Primjenjivi promjer proizvoda (za okruglu bocu) i visina: promjer: φ25mm ~ φ100mm

Visina: 25mm ~ 230mm

Primjenjivi standardni promjer role (mm): φ280mm

Primjenjivi standardni promjer role (mm): φ76mm

Točnost označavanja (mm): ± 1 mm

Standardna brzina (m / min): Servo: 5 ~ 25m / min

Koraci: 5 ~ 19m / min

Brzina označavanja (kom / min): Koraci: 30 ~ 80kom / min (s bocom i veličinom naljepnice)

Servo: 40 ~ 120kom / min

Brzina transportera (m / min): 5 ~ 25m / min

Težina (kg): oko 185 kg

Frekvencija (HZ): 50Hz

Napon (V): 220V

Snaga (W): 530 W (vučni stepenik)

980 W (vučni servo)

Dimenzije uređaja (mm) (D × Š × V): 1950mm × 1100mm × 1300mm

Značajke automatskog stroja za označavanje okruglih limenki:

►širok spektar primjena, koji može zadovoljiti cijeli opseg označavanja okruglih boca ili polukrugova,

► prebacivanje naljepnica na bocama između jednostavnog i lakog podešavanja;

►oznake se podudaraju s visokim standardom, a zaobilaznice usvajaju korektivne institucije, označene su bez lagane ceste, označavanje dijelova smjera x / y / z i nagib od osam tri stupnja slobode je prilagodljiv, prilagodba bez slijepih ulica, naljepnice se podudaraju s visokim; označavanje kvaliteta, pomoću standardnog pokrivača remena seksualna represija, označavanje glatkih, bora, poboljšava kvalitetu pakiranja;

► fleksibilne boce sa samostalnim označavanjem, boce s automatskom funkcijom, samostalna proizvodnja, također se mogu povezati s proizvodnom linijom;

►inteligentna kontrola, automatsko fotoelektrično praćenje, bez predmeta bez naljepnica, bez naljepnica, naljepnica i naljepnica s funkcijom automatske korekcije i automatskog otkrivanja naljepnica kako bi se spriječilo istjecanje otpada;

►visoka stabilnost, Panasonic PLC + zaslon osjetljiv na dodir + električna igla za oko Panasonic Matsushita Matsushita + njemački senzor naljepnice Leuze sastavljen od naprednih elektroničkih kontrolnih sustava, oprema za podršku 7 × 24-satni rad;

►prilagodba je jednostavna, brzina označavanja, brzina prijenosa, podijeljena boca može ostvariti postupnu brzinu, prilagoditi po potrebi;

►srugi, pomoću tri mehanizma za podešavanje, iskoristite trokut stabilnosti, u cijelosti čvrst i izdržljiv. Nehrđajući čelik i visokolegirani čelik udovoljavaju proizvodnim zahtjevima GMP-a;

Konfiguracija

Konfiguracija

NeImeModelJedinicaMarka
1PLC sustav upravljanja6ES7212-1A1SetSIEMENS
2Ekran na dodir6AV6648-01A1SetSIEMENS
3Fotoelektrični senzor

(Ček boca)

FS-N18N1SetJapan KLJUČ
4Fotoelektrični senzor

(Provjerite neprozirnu naljepnicu)

GS611 setNjemački Leuze
5Servo motor2004-RZ08BAIAN1SetAmerika AB
6Voziti2003-CSD3-08BX21SetAmerika AB
7Glavni transportni motor90W1: 301SetNjemački JSCC
8Pritisni motor boce40W1: 301SetNjemački JSCC
9Regulator brzine25-90W2setaNjemački JSCC

Crtanje strukture stroja

Crtanje strukture stroja

Trakasti transporter

Ovaj naljepnik koristi uvozni industrijski remen. Nosiv je bez lako prljavog i dugotrajnog rada. Također se može promijeniti prikladni materijal remena, ovisno o proizvodima.

Precizni senzor

Usvojite optički senzor najviše razine da biste precizno radili proizvode i označavali mjesto bez ometanja. Jedinstveni dizajn klizne šine, puno se razlikuje od lošeg dizajna općeg proizvođača.

Kvaliteta i ljepota

Glavna struktura etikete proizvedena je od nehrđajućeg čelika S304 s eloksiranim postupkom i visokokvalitetnim aluminijom. Usklađen je s GMP standardom koji omogućuje lako održavanje i dugotrajan životni vijek. Gornji lanac izrađen od materijala FRP lanca i izdržljive UPE vodilice koja se primjenjuje na transportni sustav dizajniran je tako da zaštiti proizvod i ima učinkovite performanse. Također se povećava s godinama pouzdane dugotrajne uporabe.

Jednostavno podešavanje mehanizma

Pruža malo ili veliko široko podešavanje opremljeno mehanizmom ručnog kotača za jednostavno podešavanje aplikatora. Također bi osiguralo ravno i glatko označavanje ovisno o veličini proizvoda i položaju označavanja prikladnim podešavanjem stanice za zamotavanje.

Kruta baza stroja

Dvostruki četverokutni nosači izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Stalan je i ne zauzima puno prostora. Kada etiketa radi, neće se potresati i utjecati na označavanje.

Fleksibilna mobilnost

Kotačić za pokretljivost i pričvrsna matica od nehrđajućeg čelika dizajnirani su za fleksibilno pomicanje strojeva kako bi podržali drugu proizvodnu liniju. Stoga bi povećao ulagačke koristi.

Uzorci označavanja:

Označavanje uzorakaOznačavanje uzoraka