Automatski stroj za označavanje rukavca na boci velike brzine

Općenito o ovom stroju za etiketiranje

Automatski stroj za etiketiranje okrugle boce prihvaća PLC programabilni kontroler, uvezeni servo motor, servo upravljački program, pretvarač frekvencije i pretvarač; osim toga, ovaj stroj za naljepnice boca usvaja modul za pozicioniranje kako bi se osiguralo precizno, brzo i stabilno lijevanje naljepnice. Naš stroj za etiketiranje boca ne samo da ima vrlo precizan položaj za lijevanje etiketa, već također može izdržati savršen oblik boce nakon skupljanja.

Primjena stroja za etiketiranje skupljanih čaura velike brzine

Automatski stroj za označavanje boca odnosi se na industriju hrane i pića kao što su voćni sokovi, čaj, piće, mliječni proizvodi, čista voda, začini, pivo i sportsko piće itd. Od svih vrsta boca; ovaj stroj za naljepnice boca pogodan je za razne vrste boca, na primjer: okrugla boca, kvadratna boca, ravna boca, zakrivljena bočica i oblik čaše itd. Stroj za naljepnice rukavca ne samo da ima vrlo precizan položaj za lijevanje naljepnica, već i može izdržati savršen oblik boce nakon skupljanja.

Karakteristika postrojenja stroja za označavanje rukavca za skupljanje boca velike brzine

1. Cijela strojna agregatna količina nehrđajućeg čelika i kvalitetne legure ulminija, razuman lom, kompaktan, prikladan za podešavanje;

2. Stalak za naljepnice volumena filma za skupljanje, odgovara podesivom uređaju, prikladan za podešavanje u skladu s oznakom zapremnine od 5 ~ 10 papirnatih cijevi.

3. Jednostavna instalacija, a zatim pogodna za kvadratne i okrugle boce.

4. Nema potrebe za instrumentom, rotacijski mehanizam je prikladan za podešavanje, primjenjuje se na različite vrste boca.

5. Jedinstvena metoda označavanja rukava, usvojena na način označavanja prešanih rukava, ne samo prikladna već i razumna.

6. Jedinstveni dizajn ploče noža, u okviru specifikacije, može izbjeći promjenu baze noža, izmjena noža je brza i prikladna.

7. Usvojite japanski uvozni servo sustav i visokoosjetljivi fotoelektrični sustav, preciznost rezanja naljepnica je vrlo visoka.

8. Označite sustav lokacije, može promovirati i poništiti fazno prilagođavanje mjesta prema određenim zahtjevima za bocom.

9. Kućište za upravljanje električnom opremom od nehrđajućeg čelika, upravljačko prihvaća japanski OMRON PLC.

10. Usvojiti naprednu tehnologiju automatskog upravljanja sučeljem čovjek-računalo, ključnu električnu komponentu usvojiti za međunarodno poznatu industrijsku marku.

Ako ste zainteresirani za naše proizvode ili želite znati detaljnije informacije o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte. Također dobrodošli u našu tvornicu!

Kapacitet proizvodnje Prema zahtjevima kupaca
 Specifikacija naljepnice φ30 ~ 90mm
 Promjer boce i limenke φ28 ~ 90mm
 Duljina naljepnice 30 ~ 250 mm
 Debljina naljepnice ≥0,035 mm
 Materijal etikete PVC / PET / OPS
 Snaga glavnog stroja 4 kW (220 V, 50 HZ)
 Vanjska veličina 2100 × 900 × 2200mm
 Težina 480 kg