Brzi potpuno automatski stroj za etiketiranje skupljajućih rukava

Stroj za naljepnice s velikom skupom naljepnica dizajniran je za velike količine proizvodnje kako bi isporučio i smanjio dosljedan tok naljepnica na navlakama i trake vidljive na neovlaštenim promjenama na raznim praznim ili ispunjenim okruglim, kvadratnim, pravokutnim, ovalnim spremnicima u plastici, staklu i metalu koji se široko koriste za pića, hranu, farmaceutske proizvode, proizvode za osobnu njegu, kućanstvo, kemijske proizvode i ostale industrijske proizvode koji udovoljavaju zahtjevima vašeg radnog procesa. Svaki stroj za skupljanje rukava sastoji se od stroja za skupljanje etiketa, tunela za skupljanje pare, generatora pare i transportera.

Tehničke specifikacije

Model brSLM-350SLM-450SLM-600
Raspon brzine350BPM450BPM600 BPM
Oblik spremnikaOkrugli, kvadratni, pravokutni i ovalni spremnici s konturama
Vrsta spremnikaStaklo, plastika i metal
Materijal naljepnice rukavaPVC, PET, OPS i OPP
Debljina materijala0,03-0,13 mm
Dimetar spremnika28-125mm
Visina spremnika50-305mm
Rukav položen ravno25-200mm
Dužina reza rukava38-305mm
Veličina jezgre5 ″ - 10 ″ Podesivo
Pun kalem vanjskog promjera500 mm
Opskrba električnom energijom220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimenzija stroja2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Ovaj stroj za naljepnice sa skupljajućim naljepnicama velike brzine izrađen je od nehrđajućeg čelika 304 razreda kako bi pružio čvrstoću i smanjio vibracije, nudeći tihi rad, dizajniran sa servo upravljanim PLC kontroliranim pogonskim valjcima s naljepnicom, izmjenjivim sklopom rezača i kotačima za naljepnice kako bi se osiguralo točno i dosljedno skupljanje označavanje čahura, inovativan standardni sustav dvostrukog odmotavanja omogućuje kontinuirani rad sa samo kratkim zaustavljanjem spajanja kako bi korisnici maksimizirali proizvodnju uz minimalno vrijeme zastoja, sustav brze promjene trna minimalizira zastoje od jednog proizvoda do drugog, mehanizam rotacijskog rezanja s više oštrica pruža izuzetno glatku, ravnomjernu rezanje filma, ovaj jedinstveni modularni dizajn omogućuje jednostavnu promjenu oštrica ili brze promjene na ostalim kutijama za rezanje bez promjene alata prilikom promjene formata naljepnice ili veličine spremnika. Korisnici također imaju mogućnost kupnje dodatnih vretena za različite veličine i oblike spremnika. Pokreti proizvoda programirani su pomoću user-friendly upravljačke ploče zaslona osjetljivog na dodir HMI.

Glavne značajke

1. Obrnuti kontrolu brzine.

2. Ulazak boce, boca sa automatskim uklanjanjem, boca s potiskivanjem, brtvljenje toplinom-rezanje pile, prešanje PE, skupljanje, hlađenje.

3. Ovaj stroj primjenjuje mehanizam za miješanje zraka u potiskivanju boce i vruće brtvljenje-hladno rezanje. Koristi ravnu svilenu impulsnu brtvu, nož za zub pile reže, jedinstveni mehanizam hladnog rezanja toplinskom brtvom, jamči aglutinaciju pakiranja, pouzdanu i umjetničku.

4. Uređaj za automatsko uklanjanje boca čini bocu bržom i jednostavnijom.

5. Isporučujući filmski mehanizam i napetost dobrovoljno se prilagođavaju.

6. PLC programabilni sustav upravljanja postupkom.
7. Dvostruke puhalice za zrak garantiraju temperaturnu ravnotežu u steznoj peći s regulatorom temperature PAD koji očito štedi energiju.

8. Primjenjuje se sustav grijanja od nehrđajućeg čelika oblika krila, koji je dugotrajan.

9. Termootporni bolivijski filamentni specijalni pojas za transport fluorovih zmajeva koristi se u skupljajućem dijelu kako bi se osigurao stalan transport i visoka čvrstoća otpornosti na habanje.

10. Ovaj stroj primjenjuje invertni mehanizam za transportiranje mrežaste trake.

11. Visina transportera mora se odrediti prema zahtjevu klijenta.

12. Smjer ulaska boce može se prilagoditi prema zahtjevu klijenta

13, prema zahtjevu kupca, može napraviti remen od nehrđajućeg čelika unutar skupljajućeg tunela umjesto plastičnog remena