Kvalitetni automatski stroj za etiketiranje rastezljivih rukava

Ovaj stroj za etiketiranje rastezljivih rukava usvaja LCD zaslon osjetljiv na dodir koji kontrolira cijeli postupak: nošenje boca, odvajanje boca, nošenje materijala, čišćenje, rezanje etiketa, rukav naljepnice i skupljanje. Operacija je vrlo prikladna. kako bismo povećali učinkovitost, a na temelju mehaničke strukture, dizajna sklopa, inteligentne kontrole, upotrijebite sustav upravljanja električnim aparatima, što je važno za označavanje rukavca za piće, razvili smo napredni električni aparat.

Jedinica odbojnika za ulaganje materijala dizajnirana je za kontrolu naljepnice, spremanje postupka uvlačenja naljepnica i izbjegavanje zakrivljenih naljepnica i naljepnica. Mjesto rezanja naljepnica kontrolira se fotoelektrikom i ljudskim strojem kako bi se provjerilo mjesto rezanja naljepnica i omogućilo rezanje točnije. Kako biste uravnotežili inercijske sile kako bi lijevanje naljepnica bilo preciznije i stabilnije u procesu dodavanja naljepnica, usvojite uređaj za automatsko zatezanje jedinice za ulaganje naljepnica, kako bi se izbjegle nestalne, male brzine i začepljenje naljepnica u postupku dodavanja naljepnica s vrućim skupljanjem i brzo napravite postupak tečnim i oznakom za hranjenje, naša tvrtka je razvila dvostruku pogonsku jedinicu, ovaj KML-350 Ovaj stroj za označavanje rastezljivih čahura može postići brzinu od 350 boca / minuti, brže od uobičajenog stroja.

Kvalitetni automatski stroj za etiketiranje rastezljivih rukava

Tehnički parametar

Kapacitet20000 BPH (visina naljepnice≤100 mm)
20000 BPH (duljina naljepnice≤100 mm)
18000BPH (visina naljepnice≤250 mm)
18000 BPH (duljina naljepnice≤100 mm)
Postotak prolaska≥99,9%
Cjelokupna proizvodna učinkovitost≥95%
Prema 24 sata
Primjenjivi promjer boceÆ28mm ~ Æ 125mm
Primjenjiva duljina naljepnice30 mm ~ 250 mm
Primjenjiva debljina naljepnice0,027 mm ~ 0,13 mm
Materijal etiketePVC 、 PET 、 OPS
Unutarnji promjer papirnate cijevi≥4 "(101,6 mm)
Vanjski promjer papirnate cijevi≤500 mm
naponAC380V, 50 / 60Hz, 3 faze
Ulazna snaga stroja s naljepnicama6KW
Ulazna snaga skupljajućeg tunela1,5 kW
Tlak izvora pare1-8Kg / cm2
Potrošnja pare< 50 kg / sat
Vanjska dimenzijaGlavni stroj s oznakom rukava: L2100 * W1100 * H2000
Tunel za skupljanje: L2300mm * W500mm * H1500mm
Totalna tezina1000 kg

Tehničke značajke i primjena:

1. Ovaj stroj za označavanje rastezljivih rukavaca usvaja sinkronizirani prijenos i pogon zupčanikom s jednim remenom. Promjena prijenosnog remena brzo će biti gotova. U usporedbi s tipom tradicionalnog višeslojnog sloja za čiju promjenu i održavanje treba više od šest sati, njegovo održavanje je jednostavno, a održavanje jednostavno, tako da ne utječe na proizvodnju.

2. Izvorni pretvarač glave rezača nalazi se unutar glave rezača i kada skinete glavu rezača, nije potrebno korigirati sinkroni remen. Također ima jedinstveni lagani dodirni zaslon čovjek-stroj, što znači, automatsko pretraživanje izvornog mjesta, kao i sigurnost i praktičnost koja je ispred ostalih proizvoda srodnih proizvoda. Novi dizajn rezača usvaja korak motor s velikom brzinom, stabilnim i točnim kretanjem, uređenim mjestom rezanja i savršenim skupljanjem. Kompatibilno sa strukturom sinkronog položaja naljepnice, pogreška mjesta rezanja je unutar 1 mm.

3. Usvaja rotacijski potenciometar koji omogućuje naljepnicu stabilno i tečno i izbjegava pogrešku duljine naljepnice, bloka naljepnica i ostalih problema kada servo za naljepnicu naljepnice prenosi naljepnicu.

4. Uređaj za blokiranje na vijčanom trnu učinkovito kontrolira rad kvara i osigurava sigurnost središnjeg stupa.

5. Prihvaćen s mehaničkim prijenosom za pogon pozicioniranog remena s obje strane. Tijekom promjene cijele jedinice za nošenje boca, dolje i gore, širina se kontrolira jednim ručnim kotačićem s ciljem sinkronog i brzog podešavanja.

6. Usvojite motor prema gore i dolje što omogućuje jednostavniji rad.

7. Novi tunel za skupljanje vrućim zrakom: Usvaja visokotlačnu puhalicu. Posebno dizajnirani kružni tunel s vrućim zrakom štedi više energije i uljepšava bocu koja se smanjuje. U usporedbi s tradicionalnim skupljajućim tunelom, ovakav tunel može biti bolji za zakrivljenu bocu. (Nije obavezno).

Prednosti

1. Tvrtkin stroj za etiketiranje rukava pogodan je za sve vrste boca voćnih sokova, čajnih napitaka, mliječnih proizvoda, čiste vode, začina, piva, sportskih pića i ostale industrije hrane i pića, ne samo da ima vrlo precizan položaj i skupljanje više istaknuta boca savršena boca.

2. Visoka stabilnost mehaničke strukture, cijeli stroj izrađen od nehrđajućeg čelika i okvira od aluminijske legure pokriva zaštitni kruti okvir, čvrstu hrđu.

3. Visokokvalitetna točnost pozicioniranja, svi dizajnirani mehanički prijenosnici, uporaba naljepnica s prisilnim rukavima.

4. Niski troškovi održavanja potrošnog materijala, niski troškovi odbacivanja ove oštrice stroja, lako se zamjenjuju, trošak troškova je nizak.

5. Pouzdana usluga, zrakoplov ima mnoštvo skladišta rezervnih dijelova, spremnih za pružanje, kao i iskusni inženjeri koji vam pružaju tehničku podršku.

6. Elegantan izgled, cjelokupni okvir snažne, lagane i fleksibilne upotrebe.

7. Novi vodeći dizajn, kvaliteta je čvršća i izvrsnija, ni na koji način ne može usporediti postojeće domaće proizvode.

8. Stroj je jednostavnih i elegantnih strukturnih komponenti, osigurava nisku stopu otkaza, lako održavanje.

9. Čitav niz sigurnosnih glavnih sigurnosnih kutija, zapravo promišljen dizajn.

10. Sinkrone boce, isporuke i stabilne;

11. Podesivi rezač, manevar rezanja, udvostručen vijek trajanja alata.

12. Sučelje čovjek-stroj, djeluje humanije;