Samoljepljiva naljepnica Stroj za etiketiranje ravnih kartonskih kutija

Osnovne značajke:

1): Naša se tvrtka usredotočila samo na nadogradnju, istraživanje i razvoj te proizvodnju proizvoda treće generacije linije za proizvodnju ambalaže u bocama.

Glavno tehničko i proizvodno osoblje ima 20 godina iskustva u akumulaciji i tehničkom skladištenju, može udovoljiti tehničkim zahtjevima opreme za pakiranje boca i proizvodnim zahtjevima.

2): Saznali smo specifične zahtjeve vaše tvrtke u vezi s tehnologijom, performansama, brzinom i ostalim detaljima opreme za liniju za punjenje i pakiranje te izrađujemo detaljne i jasne "dokumente i materijale" za zahtjeve opreme vaše tvrtke.
Molim vas, dragi moj Druže, potrudite se da ga bolje pogledate u svom zauzetom rasporedu.

3): Ako odaberete našu tvrtku kao proizvođača vaše linije za punjenje i pakiranje, potrudit ćemo se da poslužimo kao primjer regionalne standardne opreme. To je naš stav prema svakom ugovoru.

Materijali za proizvodnju opreme naše tvrtke su svi nehrđajući čelik sa karakteristikama iznad 304, a dio u kontaktu s lijekovima je 316.

Elektronički uređaj KORISTI konfiguraciju koja predstavlja međunarodnu naprednu razinu.

To je ujedno i najbolji razlog zašto možete biti sigurni da ste odabrali našu tvrtku kao zadružnog proizvođača.

4): Nakon jamstvenog razdoblja, ako postoji potražnja za servisom nakon prodaje, prvo ćemo bezuvjetno pružiti uslugu, a naknadno naplatiti.

Molimo vas da vjerujete u našu iskrenost, dobru vjeru i kvalitetu proizvoda;

Molimo vas da vjerujete da naša usluga nakon prodaje mora predstavljati najnapredniju razinu u domaćoj industriji, jer duboko razumijemo: ovo je ključ održivog razvoja tvrtke, odraz je konkurentnosti i vrhunac!

Posebne značajke:

-Prikladno za označavanje različitih površina okruglih boca

-Usvaja beskonačno promjenjivu kontrolu brzine, nije potrebno za pomicanje transportera i označavanja oka senzora.

-Ovaj stroj integrira električni i mehanički uređaj, jednostavne i razumne strukture te nekoliko zaštitnih uređaja. Jednostavno ga je održavati.

-Opremljen je sučeljem i PLC upravljačkim sustavom prikladnog rada, jednostavnog održavanja i stabilnih performansi, pružajući jednostavan pristup svim postavkama unutar raspona parametara.

-Ima automatsku kontrolu i otkriva sustav za zaustavljanje u slučaju nestanka boca, etiketa i zaglavljivanja boca, rezerviranih boca i nestanka vrpce.

-Usvaja opto-električni sustav za lijepljenje naljepnica, stabilnih performansi. Položaj naljepnice može se proizvoljno prilagoditi.

-Uređaj ima printer s toplinskim kodom za različit ispis od 360 kuteva.

-Prednja veličina usklađena je s uzorkom klijenta.

-Materijal je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, elegantnog izgleda i zadovoljava GMP standard.

Tehnički parametri:

Ne.PredmetiPodaci
1Maksimalni izlaz180BOCA / MIN
2Duljina naljepnica20 ~ 250 mm
3Širina naljepnica20 ~ 75 mm
4Pogodan asortiman boca15 ~ 300ml
5Visina boca30 ~ 150 mm
6Napon / frekvencijaAC220V / 50Hz
7Potrošnja energije2Kw
8Dimenzije (DxŠxV)1950x1060x1300mm
9Težina237 kg