Oprema za etiketiranje plastičnih posuda s vinskim bocama s dvostrukom glavom

pouzdane okrugle staklene boce plastične posude strojevi za etiketiranje vina dvostruke glave tijelo vrata oprema za etiketiranje auto

Pojedinosti o opremi za etiketiranje boca za vino s dvostrukom glavom, boce za vino

Značajke proizvoda na strojevima za etiketiranje boca s dvostrukom glavom

1. Dvostrani stroj za automatsko označavanje pogodan je za četvrtaste boce ili ravne boce s dvostrukom oznakom ili jednom oznakom.

2. Stroj je dizajniran s velikom snagom i ojačavajućom strukturom. Pojas oblika može se nagnuti, a glava za označavanje može se podesiti u osam orijentacija, tako da se stroj može uspješno prilagoditi za nekoliko minuta za bilo koju bocu.

3. Pritisak između aktivne osovine i valjka za prešanje može se podesiti, tako da se smjer rada naljepnice može slobodno podešavati. Naljepnica se pritiska samo fleksibilno, bez izazivanja izobličenja.

4. Glava za etiketiranje prihvaća strukturu valjaka s dvostrukim prešanjem. Garantira da se naljepnica čvrsto povlači, ali nije slomljena zbog odsijecanja papira ispod, odvojena spojka čini naprezanje uravnoteženijim.

5. Ljudsko sučelje zasnovano na zaslonu osjetljivom na dodir na kineskom i engleskom jeziku sa mrežnim sustavom pomoći olakšava rad stroju za radnike. Remen za prešanje usmjeren je u glavnu transportnu liniju, tako da dvije transportne linije rade apsolutno sinkronizirano .

6. Stroj primjenjuje poznati poslužiteljski motor, pa ostvaruje stvarno upravljanje zatvorenom petljom i izbjegava fenomen "slijepog hoda" kada stroj primijeni koračni motor. Struktura oblika posebno je dizajnirana, tako da se označena stvar može precizno locirati i označiti.

7. Višekanalni koder precizno otkriva položaj označavanja velikom brzinom. Naljepnicu nakon nanošenja na bocu pritisne zaklopka, a pritisnu je aktivni i pasivni spužvasti valjci. Dakle, kad naljepnica zalijepi, nema zračnog mjehura. posebno je primjenjiv na kristalne boce označene prozirnim naljepnicama.

8. Opcijski set za pogon zraka i označavanje valjka može precizno označiti okrugle boce.

Vrste boca

Vrste boca

Tablica automatskih stranica s dvije glave i stroj za označavanje okruglih boca

Tablica automatskih stranica s dvije glave i stroj za označavanje okruglih bocaTablica automatskih stranica s dvije glave i stroj za označavanje okruglih boca

Podaci o tehnici

Brzina proizvodnje40m / min (80-200kom / min)
Točnost označavanja± 1 mm
Maksimalna širina naljepnice200 mm
Promjer boceDebljina≤30mmvisina≤500mm
Unutarnji promjer naljepniceΦ76,2 mm
Vanjski promjer naljepniceΦ350 mm
Visina transportne linije
lančana ploča do tla
900 mm ± 50 mm (može se proizvesti prema zahtjevima kupca)
powe380 / 220V 50Hz 3000W
Radni tlak3-5kg 30L / min
težina400 kg
veličina D * Š * V3048 * 1400 * 1650mm

3d crtanje

Glavna konfiguracija

NE.ImeMarkaKoličinaNapomena
1Servo motorDelta2 setTajvan
2servo vozačDelta2 setTajvan
3Ekran na dodirWECON1 setŠangaj
4Transportni motorZhujiang1 setŠangaj
5Označite električno okoTECO1 setTajvan
6EUT električno okoDataSensor2 setItalija
7PLCPanasonic2 setJapan
8Materijal od nehrđajućeg čelikaPanasonic1 setJapan
9Ormar od nehrđajućeg čelika304GB
10Označite električno okoJJZ1Šangaj

Glavna konfiguracija
Jamčiti: za sve strojeve traži godinu dana jamstva. (Jamstvo isključuje probleme zbog nezgoda, zlouporabe,
pogrešna primjena, oštećenje skladišta, nemar ili modifikacija opreme ili njezinih komponenata. Također lako slomljeni rezervni dio nije uključen u jamstvo)

Montaža: nakon što stroj stigne u vašu tvornicu, ako trebate, naš će tehničar otići kod vas kako bi instalirao i testirao stroj, a također će osposobiti vašeg radnika za upravljanje strojem (vrijeme vlaka ovisi o vama radniku). Troškovi (avionska karta, hrana, hotel, putna naknada u vašoj zemlji) trebaju biti na vašem računu; trebate platiti za tehničara 100 USD dnevno. također možete otići u našu tvornicu na trening.

Nakon servisa: Ako dobijete problem na stroju, naš će tehničar otići kod vas kako bi popravio stroj što je prije moguće. Troškovi bi trebali biti na vašem računu.