Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Uvod

Ovaj stroj za etiketiranje skupljajućih rukava sastoji se od stroja za automatsko naljepljivanje naljepnica, tunela za skupljanje pare i generatora pare.

Glavni stroj usvaja sinkronizirani prijenos, promjena prijenosnog remena bit će brza. U usporedbi s vrstom tradicionalnih promjena i održavanja potrebnih više od šest sati, održavanje ovog stroja je jednostavno, a održavanje jednostavno, tako da ne utječe na proizvodnju. Jedinstveni dizajn ravnine glave rezača odnosi se na promjer spremnika od 30 mm do 130 mm. nema potrebe za promjenom ili otklanjanjem pogrešaka. također ima jedinstveni zaslon, automatsko pretraživanje originalnog mjesta, kao i sigurnost i praktičnost što je ispred ostalih proizvoda srodnih proizvoda.

Dvostruko skupljajuća ravnina za naljepnice, razumne visine koja je prikladna za učvršćivanje naljepnice; PLC automatski lik koji izbjegava donošenje i podešavanje. Trebate ga samo lagano pritisnuti, naljepnica će automatski prepoznati i locirati. promjena naljepnica je brza i prikladna. Osim toga, mjesto rezanja je apsolutno točno.

Oprema za hranjenje naljepnica: sinkronizirano upravljanje hranjenjem naljepnice, sposobnost hranjenja je 90 metara u minuti, promjer opskrbne ravnine volumena etikete je 500 mm, unutarnji promjer papirnate cijevi bit će 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija ulaganja naljepnica je stabilan. koji omogućuju točnu duljinu naljepnice i stabilnu, brzu isporuku naljepnice.

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Tehnički parametar:

Kapacitet80-100bpm (Izračun standardne duljine do 100mm)
FPY≥99,9%
Cjelokupna proizvodna učinkovitost≥95% (Izračun od 24 sata)
Primjenjivi promjer boce28 mm do 125 mm
Primjenjiva duljina naljepnice30 mm do 250 mm
Primjenjiva debljina naljepnice0,027 mm ~ 0,13 mm
Materijal etiketePVC 、 PET 、 OPS
Oznaka volumena unutarnjeg promjera≥4 "(101,6 mm)
Oznaka volumena vanjskog promjera≤500 mm
naponAC380V, 50 / 60HZ, trofazni
oznaka rukava stroj snage1,5KW-2KW
Snaga tunela za stezanje na paru0,37KW
Pritisak na pari1-8Kg / cm2
Potrošnja zraka na pari<25 kg / sat
Dimenzija strojaStroj za naljepnice s naljepnicama: L2100 * Š850 * V2000 mm
Težina500 kg

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Specifikacija konfiguracije električnog uređaja:

Svi električni uređaji koje je usvojio ovaj tip stroja za naljepnicu su uvozne konfiguracije, osim toga, ovaj stroj za označavanje skupljanjem prihvaća modul za pozicioniranje velike brzine, uvezeni servo motor, servo pogon, servo upravljač i potpuno automatsko podešavanje, kao i rad čovječanstva.

Vrste raznolikih etiketa:

Brzina ovog stroja za označavanje smanjuje se unutar 150 boca u minuti; Stroj za etiketiranje smanjuje se na industriju hrane i pića kao što su voćni sokovi, čajni napitci, mliječni proizvodi, čista voda, začini, pivo i sportsko piće, itd. Od svih vrsta boca. Ovaj stroj za etiketiranje sa skupljanjem ne samo da ima vrlo precizan položaj za lijevanje naljepnica, već također može istaknuti savršeni oblik boce nakon skupljanja.

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Tehnički parametar tunela za stezanje parom

ArtikalTunel za stezanje na paru
Ulazno napajanje puhala1PH, 220 V, 1,1 kW
Ulazno napajanje generatora pare380 V / 50 HZ
Radni pritisak<= 0,1Mpa
Težina230Kg
Potrošnja pare10-20Kg / h
Veličina tijela pećniceD2300 * Š400 * V450 mm
Brzina prijevoza0-35m / min

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Oznaka rukava Tehničke značajke i primjena:

1. Središnji stup primjenjuje se korak po korak strukturu etikete za snimanje i brzina je 170B u minuti.

2. Novo dizajnirana glava rezača koristi korak po korak vožnju motorom čija je brzina velika, radnja je točna, rez je u redu, a skupljanje je lijepo. Ovaj dizajn surađivao je s naljepnicom sinkroniziranom strukturom mjesta koja omogućavaju preciznost mjesta reza unutar 1 mm.

3. Gumb za zaustavljanje u više točaka omogućuje zaustavljanje u nuždi na pravom položaju duž proizvodnje što je jamčilo sigurnu proizvodnju.

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Opis tunela za skupljanje parom:

Nova vrsta tunela za parno skupljanje naljepnica na boci, termo skupljanje povećalo je učinkovitost termoskupljanja; različite i nerazumne oblike boca poput okruglih, kvadratnih ili ravnih boca itd. možemo prilagoditi i održavati praktičnost, ravnomjerno se skupljati.

Tip izbacivanja pare usvojiti za dizajn izvedbe parnih bubnjeva, prilagodljivi sustav preusmjeravanja pare, cijev je glatka i ne zauzima prostoriju, izbaci izlazna usta sa svake strane, podijelite po tri prolaza, visinu svakog prolaza ili nisku, ispred i nakon količine izlaznog plina sve se može prilagoditi, do maksimalna savršena učinkovitost.

Značajke tunela za skupljanje parom:

1. Niskotlačni parni bubnjevi usvajaju se na čeličnu cijev bez šavova, a svaka spojena cijev koristi brzi priključak od nehrđajućeg čelika, jednostavan za pražnjenje i ugradnju.

2. Cijele vanjske ljuske strojeva prihvaćaju nehrđajući čelik SUS304, štede energiju i u skladu su s kriterijima sigurnosti hrane.

3. Donje ploče od vode od nehrđajućeg čelika koncentriraju hladnu vodu za kondenzaciju koja može izlučiti putem cijevi spojene, radne okolnosti ne utječu, slučaj prozora vida na tijelu i nakon toga ima dvije.

4. Cijeli stroj usvojio je vodootporni dizajn, izrađen od nehrđajućeg čelika, lak za manipulaciju i održavanje.

Automatski stroj za etiketiranje boca sa steznim rukavima od PVC-a

Karakter mehanizma parnog generatora:

1. mala električna termo parna pećnica kompaktne strukture i male kocke, unutarnja postavka stroja za automatsko nadopunjavanje vode i postavljena automatska kontrola razine vode, kontrola tlaka, može kontinuirano raditi.

2. voda u pećnici manja je od 30 l, godišnji volumen vode u pećnici je manji, s visokim radnim tlakom i visokom temperaturom pare, mnogim korisnicima može riješiti učinkovitost potrebe za visokotlačnom parom.

3. Izlazni ventil za paru ne samo da može spojiti tvrdu cijev već i fleksibilno spajati cijev od parne gume protiv visoke temperature i učinkovito uštedjeti prostor. cijeli stroj zauzima površinu je mala, prikladna za pomicanje i ugradnju.