Potpuno automatizirani stroj za etiketiranje staklenih boca na staklenkama

Automatski stroj za etiketiranje skupljajućih čahura, s tunelom za skupljanje parom i generatorom, stroj za označavanje PVC-om, PET bocama Stroj za etiketiranje skupljajućih rukavca.

Uređaj za flaširanje boca promjera 1,0 m

Unscrambler je pokretačka snaga sa stolom za kontrolu frekvencije, stavite bocu s umjetnim kružnim gramofonom, rotacija gramofona, bit će prebačena na transportnu traku za boce nastavio se u liniju za punjenje za punjenje. Jednostavan za upotrebu, lako ste obavili posao s bočicom Unscrambler.

Izvlačivač boca za boce

Značajke uređaja za uklanjanje boca

1) Pogodno za raščišćavanje neuređenih poliesterskih boca
2) Poravnava boce i ispušta ih vakuumskim transporterom
3) PLC program kontroliran
4) Automatski.
5) rad velike brzine

Tehnički parametri izvlačivača boca

Izvlačivač boca za boce

* Promjer: Φ1000 mm
* Brzina: 430-50 boca / min (s regulatorom brzine, Schneiderovim pretvaračem)
* Snaga: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Materijal: SUS304
* Motor: Wanxin (tajvanska marka, reduktor bez održavanja)
* Regulator promjenjive brzine: Taida
* Težina stroja: promjer boce 80 kg Ø20 ~ Ø100 mm

stroj za etiketiranje rukava s skupljajućim tunelom

Stroj za etiketiranje skupljanja tunela s skupljajućim tunelom prihvaća PLC programabilni kontroler, uvezeni servo motor, servo pogon, pretvarač frekvencije i pretvarač; također je opremljen modulom za pozicioniranje kako bi se osiguralo precizno, brzo i stabilno lijevanje naljepnice.

stroj za etiketiranje rukava s skupljajućim tunelom

1 Sinkronizirani prijenos, svaka promjena remena prijenosa brzo će biti gotova. U usporedbi s tipom tradicionalnog višeslojnog sloja za čiju promjenu i održavanje treba više od šest sati, njegovo održavanje je jednostavno, a održavanje jednostavno, tako da ne utječe na proizvodnju.

2 Jedinice dizajna ravnine glave rezača u Kini koje se odnose na spremnik od 30 mm - 130 mm. Nikada ga ne morate mijenjati ili otklanjati pogreške. Također ima jedinstveni zaslon osjetljiv na dodir čovjeka i stroja, što znači, automatsko pretraživanje izvornog mjesta, kao i sigurnost i praktičnost koja je ispred ostalih proizvoda srodnih proizvoda.

3 Jednostruka uvlačna ravnina naljepnice, razumne visine koja je prikladna za pričvršćivanje naljepnice; mikro-računalo automatska figura koja izbjegava donošenje i podešavanje. trebate je samo lagano pritisnuti, naljepnica će automatski prepoznati i locirati. Promjena naljepnice je brza i lagana, osim toga, mjesto izrezivanja je apsolutno točno.

4 Oprema za hranjenje naljepnica; vožnja sinkroniziranom zateznošću kontrolira opskrbu naljepnice, opskrbna sposobnost je 90 metara po minijatu, opskrbna ravnina volumena naljepnice je 500 mm, unutarnji promjer papirnate cijevi bit će 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija naljepnice hranjenje je stabilna napetost koja omogućuje točnu duljinu naljepnice i stabilnu, brzu opskrbu naljepnice.

5 Središnji stup primjenjuje se korak po korak strukturu etikete za snimanje i brzina je 150B u minuti.

6 Novo dizajnirana glava rezača koristi korak po korak vožnju motorom čija je brzina velika, radnja je točna, rez je u redu, a skupljanje je lijepo. Ovaj dizajn surađuje s naljepnicom sinkroniziranom strukturom mjesta koja omogućavaju preciznost mjesta reza unutar 1 mm.

7 Mnogi gumbi za zaustavljanje u nuždi omogućuju zaustavljanje u nuždi na pravom položaju duž proizvodnje što jamči sigurnu proizvodnju.

stroj za etiketiranje rukava s skupljajućim tunelom

Primjenjive vrste etiketa:

Razne vrste boca, na primjer: okrugla boca, četvrtasta boca, ravna boca, zakrivljena boca i u obliku čaše, itd.

Primjenjive vrste etiketa:

Glavni tehnički parametri opreme za označavanje rukava:

Glavni tehnički parametri opreme za označavanje čahura

Ne.DioArtikalJedinicaYX-SL150
1Specifikacija boceVolumenL0.35~1.5
Promjer vratamm28~38
Promjer tijelamm50~110
Visina bocemm150~310
2Specifikacija naljepniceMaterijal/PVC PET OPP OPS
Debljinamm0.038~0.05
3Specifikacija označavanjaBrzina označavanjab / min.150bpm
Sobna temperatura.C-10~40
4Standard snageGlavna moćKw3
naponV210 ~ 250VAC 50Hz
5Specifikacija transporteraUlazni transporterm2
Transporter za bocem7
6DimenzijaDimenzija glavnog stroja L * Š * Vmm2000*1100*2100
TežinaKgs350
7Stopa proizvodnje0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000 bph

Parametar skupljajućeg tunela

veličina stroja za skupljanje: 2100 * 850 * 2000mm

tlak pare: 1kg / cm2

para: 50 kg / h

veličina parne peći: 2000 * 500 * 1700mm

Označavanje uzoraka konačnih proizvoda na skupljanju rukava

Smanjujući tunel

Označavanje uzoraka konačnih proizvoda na skupljanju rukava

Označavanje uzoraka konačnih proizvoda na skupljanju rukava

Jamčiti: za sve strojeve traži godinu dana jamstva. (Iz jamstva su isključeni problemi zbog nezgoda, zlouporabe, pogrešne primjene, oštećenja skladišta, nemara ili preinake opreme ili njezinih komponenata.

Montaža: nakon što stroj stigne u vašu tvornicu, ako trebate, naš će tehničar otići kod vas kako bi instalirao i testirao stroj, a također će osposobiti vašeg radnika za upravljanje strojem (vrijeme vlaka ovisi o vama radniku). Troškovi (avionska karta, hrana, hotel, putna naknada u vašoj zemlji) trebaju biti na vašem računu, a tehničaru trebate platiti 100 USD dnevno. također možete otići u našu tvornicu na trening.

Nakon servisa: Ako dobijete problem na stroju, naš će tehničar što prije otići kod vas kako bi popravio stroj. Trošak bi trebao biti na vašem računu.