Automatski stroj za etiketiranje termoskupljajućih rukava u boci s plastičnim sokom od vode

Ova funkcija aplikatora za označavanje skupljajućih rukava služi za skupljanje PVC naljepnica na boci, koristi se za rješenje paketa boca za piće, međunarodna napredna tehnologija, pokriva naljepnicu kruga na PET boci, a zatim vruće skupljanje kako bi se fiksiralo na položaju koji je tijelo boce označilo.

Struktura stroja je kompaktna i prikladna za proizvodnu liniju različitog smjera i različite visine. Strojni dio usvaja kombinaciju dizajniranja modularizacije i čini stroj razumnim, prilagodba visine usvaja motore koji osciliraju, prikladno je zamijeniti materijal, posebno dizajniranje glave rezača, preciznije i pouzdanije rezanje valjanog filma.

Automatski stroj za etiketiranje termoskupljajućih rukava u boci s plastičnim sokom od vode

Kako bi udovoljili zahtjevima kapaciteta velikih brzina širokog spektra kupaca, odjel za istraživanje i razvoj naše tvrtke s velikom pažnjom istražuje i unapređuje proizvodnju ovog proizvoda, VK-460EL, ovog modela čija najveća brzina može biti i više od 600 Boca u minuti; Također koristi međunarodno naprednu tehnologiju iste vrste.

VK-460EL ovaj model s dvostrukim pogonskim mehanizmom Opremiti se novom vrstom sustava za uvlačenje naljepnica s dvostrukim servo pogonom, postignuti su brzi odziv i precizan položaj.

Korištenje zupčanika u Kini omogućuje stroj stabilniji i prikladniji za brzu proizvodnu liniju.

Vrste boca koje se primjenjuju: brzina ovog tipa stroja doseže 500-500 boca u minuti; odnosi se na industriju hrane i pića kao što su voćni sokovi, čajni napitci, mliječni proizvodi, čista voda, začini, pivo i sportsko piće te sve druge vrste boca.

Automatski stroj za etiketiranje termoskupljajućih rukava u boci s plastičnim sokom od vode

Tehnički parametar

1.Ulazna snaga8kw
2.Ulazni napon380V / 220VAC
3.Proizvodnja efikasna500-600 boca / sat
4.Veličina glavnog računalaD2500mm × Š1200mm × V2200mm
5.Primjenjivi promjer tijela boce26-125mm
6.Primjenjiva duljina etikete30-250mm
7.Primjenjiva debljina etikete0,13-0,35 mm
8.Primjenjivi unutarnji promjer papirne cijevi5 〞-10〞 slobodno podesite

Automatski stroj za etiketiranje termoskupljajućih rukava u boci s plastičnim sokom od vode

Tehničke značajke i primjena:

1. Uređaj za hranjenje naljepnica, usvojite policu s dvostrukim materijalom što čini promjenu naljepnice praktičnijom i bržom. fotografija naljepnica za provjeru električne energije i nema boce ili nema naljepnice, automatski zaustavite stroj i instalirajte svjetlo alarma, a prikazat će se i na dodirnom zaslonu U međuvremenu opremljen ultrazvučnim senzorom koji omogućuje naljepnicu stabilno i tečno te izbjegava pogrešku duljine naljepnice, bloka naljepnica i ostalih problema kada servo za naljepnicu prenosi naljepnicu.

2. Usvojeno s motorom koji koordinira s dvostrukim kružnim lukom sinkroni remen čini sinhronim čišćenje plastičnih jezgri-gumenih guma i osigurava stabilno lijevanje naljepnica. Uređaj za blokiranje na vijčanom trnu učinkovito kontrolira rad kvara i osigurava sigurnost središnjeg stupa.

3. Jedinica za nošenje boca: Usvojena s mehaničkim prijenosom za pogon pozicionog remena s obje strane. Tijekom promjene cijele jedinice za nošenje boca, dolje i gore, širina se kontrolira jednim ručnim kotačićem s ciljem sinkronog i brzog podešavanja.

Jedinica za čišćenje: Usvojena elektro-kretanjem radi ugodnijeg i bržeg podešavanja.