Automatski stroj za etiketiranje dvostranih prednjih i stražnjih naljepnica

Automatski dvostrani stroj za samoljepljivo etiketiranje boca dizajniran je da se brzinom i preciznošću bavi širokim spektrom aplikacija za samoljepljivo etiketiranje u pojedinačnoj, dvostrukoj ili trostrukoj konfiguraciji glave za naljepljivanje, na prednjoj, stražnjoj, djelomičnoj foliji ili u potpunosti omotajte naljepnice, kao i zaštitne naljepnice ili promotivne gornje naljepnice. Dva dispenzera za naljepnice djeluju neovisno za označavanje s jedne strane ili rade istovremeno za označavanje s dvije strane, što omogućuje različitu veličinu nanošenja naljepnica na obje strane. Opcionalna stanica za zamotavanje nudi se za djelomično zamotavanje ili naljepnice s potpunim omotom, kao i zaštitne naljepnice s vidljivim neovlaštenim radom. Stroj za označavanje naljepnica s prednje i stražnje strane opremljen je sustavom za poravnavanje lanca za orijentaciju proizvoda, osiguravajući pravilno postavljanje spremnika prije nanošenja naljepnice. Položaj spremnika podešavaju motorizirani lanci na opruzi prije nego što se pomakne ispod hvataljke gdje se otpušta. Hvataljka za glavu postavljena je na vertikalni sustav vretena od nehrđajućeg čelika za jednostavno podešavanje po potrebi. Dodatne značajke uključuju konstrukciju od nehrđajućeg čelika i anodizirane komponente, svjetski poznate elektroničke komponente, servo motorni pogon, pomoćno mrežno pokretanje, PLC kontrolu i HMI prilagođen korisniku.

Usvojite visokokvalitetni kotačić kako biste ostavili malo prostora između boca kako biste osigurali da naljepnice neće propustiti. Brzina vrtnje kotača spužve može se prilagoditi kako bi se prilagodio prostor između dvije boce.

Dijelovi stroja koji spremaju naljepnice i skupljaju papir za naljepnice dizajnirani su tako da se mogu prilagoditi tako da mogu smjestiti širok izbor naljepnica.

Usvojite fotoelektričnu opremu uvezenu iz Njemačke i visokokvalitetni servo motor, preciznost označavanja je znatno poboljšana.
Opis proizvoda:

Stroj je ekonomičan i jednostavan za upotrebu, opremljen HMI zaslonom osjetljivim na dodir i PLC upravljačkim sustavom. Ugrađeni mikročip omogućuje brzo i jednostavno podešavanje i prebacivanje. Ovaj automatski sustav označavanja idealan je za cilindrične, ravne i četvrtaste posude.

Ovaj je stroj široko pogodan za prehrambenu, kozmetičku, farmaceutsku, pesticidnu i drugu industriju. To je jednostrano i dvostrano označavanje za ravnu, kvadratnu i okruglu bocu čija je količina ispod 1L. Automatsko upravljanje pomoću računala (PLC), jednostavno rukovanje. Bez boce bez označavanja. Lako može promijeniti specifikacije. Prihvaća servo motor, postignutu kontrolu zatvorene petlje nisku stopu kvarova. Visoka efikasnost. Velika brzina.

Opis tijeka rada

U boci → provjera → označavanje → naljepnica s potezom → gotovi proizvodi
Kada je boca u stroju za etiketiranje, prvo popušta položaj. Ispravljanje boce prije ulaska u tlak je mehanizam, Tlak je mehanizam djelovanja je da se boca može stabilno održavati, bez ustezanja da hoda naprijed. Položaj oznake palice, kroz signal za otkrivanje senzora započinje standardno djelovanje, započinje s označavanjem. Kada je označena boca naprijed do poteza, naljepnica s poteza na obje strane naljepnice na bočici će se zalijepiti, a zatim dovršite postupak označavanja.

Glavne značajke

♦ Komponente od anodiziranog aluminija izrađene od nehrđajućeg čelika teške radne snage

♦ Elektroničke komponente su svjetski poznati brand

♦ Sposobnost označavanja ravnih, ovalnih, kvadratnih i okruglih spremnika

♦ Seperator kotača za uvlačenje boce s promjenjivom brzinom

♦ PLC kontrola i HMI prilagođen korisniku

♦ Servo motorni pogon pruža precizne i brze ponovljive oznake

♦ Gornji stabilizacijski / transportni remen ima bocu za pravilno označavanje.

♦ Automatska sinkronizirana glava naljepnice i transportna traka

♦ Mreža uz pomoć napajanja

♦ Otkrivanje niske ili nedostajuće naljepnice sa sustavom automatskog zaustavljanja kako bi se spriječilo pogrešno označavanje

♦ Nekontaktni foto senzori za oči

♦ Brojač naljepnica

Dostupne opcije

♦ Koder za ispis vrućih maraka s bazom (ispisuje znakove izravno na naljepnicu)

♦ Jasni senzori naljepnica (sposobni za otkrivanje prozirnih naljepnica)

♦ Omotavajuća stanica

Tehničke specifikacije

SmjerLijevo udesno ili Desno ulijevo
Ubrzati120-250CPM (ovisno o karakteristikama proizvoda i brzini uvlačenja)
Promjer spremnikaD: 30-300 mm Š: 20-140 mm
Visina spremnika55-400mm
Duljina naljepnice15-300mm
Visina naljepnice10-150mm
Točnost označavanja± 1 mm (ovisno o karakteristikama proizvoda)
Veličina namotaja naljepnice320 mm (maks.)
Veličina jezgre naljepnice76mm
Opskrba električnom energijom110 / 220V 50 / 60HZ 1PH 2500W
Težina310 kg
Dimenzija2800x1450x1500mm