Automatska mašina za etiketiranje naljepnica četvrtastih boca s jeftinom cijenom

Opis:

Usvaja zaslon osjetljiv na dodir dijaloga tipa čovjek-stroj: jednostavan za upravljanje, jednostavan sustav servo upravljanja, prihvaća PLC kontrolu programa i usvaja strukturu kotača s dvostrukom raspodjelom, tako da boca koja treba biti označena ulazi jedna po jedna. Područje označavanja osigurava točnost označavanja i brzinu prolaska svake boce. Mehanizam za označavanje usvaja svestranu strukturu prilagodbe, a mehanizam za označavanje valjaka ostvaruje podešavanje u više kutova prema gore, dolje, lijevo i desno, tako da je podešavanje prema različitim specifikacijama jednostavno i prikladno, lako za naučiti i razumjeti. U mehanizam za transport dodaje se enkoder za sinkronizaciju brzine označavanja s brzinom transportiranja kako bi se osigurala stabilnost označavanja.

Glavne značajke:

1. PLC upravljački sustav marke Siemens i zaslon osjetljiv na dodir upravljačke ploče.

2. Ladica za naljepnice izrađena je od nehrđajućeg čelika. Nije lako slomiti i izdržljiv.

3. Pritisnite naljepnicu opružnom pločicom i strugačem za spužvu koji će održavati ravnotežu naljepnice.

4. Vučni uređaj izrađen od gumenog valjka, aluminijske cijevi od navoja, aluminijske legure, pogonjen koračnim motorom, izvlačeći naljepnicu.

5. Senzor naljepnice uvezen je od poznate marke, mjerenje naljepnica je točno.

6. Ploča za guljenje naljepnica i uređaj za ojačanje izrađen od nehrđajućeg čelika. kad naljepnica prolazi pločicu, naljepnica i papir za odvajanje se odvajaju: naljepnica se lijepi za bočicu dok se papir za otpuštanje nastavlja kretati. U međuvremenu će se ojačati uređaj za učvršćivanje naljepnice.

7. Otpustite uređaj za recikliranje papira od nehrđajućeg čelika koji služi za recikliranje otpuštajućeg papira.

8. Zaslon osjetljiv na dodir prema engleskim parametrima koji se mogu izravno izmijeniti ili postaviti prema vašim potrebama.

Automatska mašina za etiketiranje naljepnica četvrtastih boca s jeftinom cijenom

Vozni kalup
Servo motor
Kapacitet (kom / min)
(60-110kom) Ovisi o veličini boce i naljepnice
Materijal etikete
Ljepljiva naljepnica, prozirna ili neprozirna
Prikladna veličina naljepnice
Širina: 15-140mm Duljina: 80-300mm
Prikladna veličina boce
može prilagoditi
napon
AC110V / 220V / 380V
Smjer rada
lijevo ili desno
Točnost označavanja
± 1,0 mm
Ukupna snaga
1,5 kW
Veličina stroja (DxŠxV)
2400mmx1000mmx1750mm

O pakiranju:

Da bismo osigurali kvalitetu usluge, u isporuci ćemo izvršiti sljedeće standarde pakiranja:

1. Svi proizvodi prije isporuke trebaju se ispitati montažama i otklanjanjem pogrešaka koji su inženjeri obrisali i omotali rastezljivim filmom kako bi ih zaštitili od vlage. Precizni dio treba fleksibilno pakirati.

2. Uz to, bez standardnih alata, priručnika i drugih dokumenata, te dopuštenih tvorničkih listova za potvrdu, stroj ne može napustiti tvornicu Svi proizvodi bit će zapakirani u drvene kutije. Izvoženi proizvodi za pakiranje koriste kućište od šperploče. Granica stopala čvrsto pričvršćene kako bi stroj mogao iskusiti utovar i utovar, oznaka prema gore bit će istaknuta na drvenom kućištu.